Adviseur interne communicatie
KPMG-Netherlands
Amstelveen
2 dagen geleden

Adviseur interne communicatie

Ben jij een ervaren communicatieadviseur? Wil jij werken aan verschillende strategische thema's én bijdragen aan een hoge betrokkenheid van jouw collega's bij KPMG?

Solliciteer dan nu op de functie van adviseur interne communicatie bij KPMG in Amstelveen.

Marketing & Communicatie

Amstelveen

Naar vacature overzicht

Jouw uitdagingen

 • Verhogen van de betrokkenheid van KPMG-collega's
 • Door middel van creatieve ideeën de organisatie verder in beweging krijgen
 • Versterken van de binding met jouw (interne) stakeholders
 • Implementeren van innovatieve communicatieconcepten
 • Dit neem jij mee

 • Minimaal een HBO diploma, met voorkeur in de richting van communicatie of journalistiek
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een communicatieadviesrol
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engels taal
 • Creativiteit om luchtige én serieuze communicatiestrategieën te ontwikkelen
 • Enthousiasme, teamspirit en oog voor resultaat
 • Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Uit onderzoek blijkt dat voornamelijk mannelijke kandidaten al bij een 60% match solliciteren en vrouwen bij een 100% match.
 • Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

  Wat ga jij doen als

  Adviseur interne communicatie?

  KPMG Nederland biedt assurance- en adviesdiensten en werkt voor klanten die vraagstukken hebben op maatschappelijk relevante ontwerpen zoals de digitale transformatie, ESG / duurzaamheid, cyber en financiële zekerheid.

  KPMG'ers zijn trots op hun werk en én op elkaar. De klanttevredenheid en de betrokkenheid zijn hoog.

  Binnen KPMG werken we hybride. Het is belangrijker dan ooit dat medewerkers zich verbonden voelen met elkaar en met de organisatie : of ze nu op kantoor, thuis of bij de klant werken.

  Binnen het Interne Communicatie team bouwen we iedere dag met veel passie en plezier aan het verder verhogen van de betrokkenheid van medewerkers.

  Je bent een talentvolle communicatieprofessional die snel kan denken en schakelen. Je kunt strategisch adviseren en hebt tegelijk een hands-on mentaliteit.

  In jouw rol adviseer je op strategische thema's die voor collega's belangrijk zijn en creëer je verbinding. Je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de interne communicatie- en engagementstrategie.

  Je formuleert een proactieve communicatie-aanpak, waarin je de belangen van de organisatie vertaalt naar content en activaties - zowel digitaal als op kantoor - die helpen om onze cultuur, waarden en strategie te versterken en samenhang te creëren.

  Ook positioneer jij de leiders van de organisatie. Daarbij onderhoud je contacten met interne stakeholders, meet het sentiment in de organisatie en adviseert het bestuur en leden van de leiderschapsteams over kansen voor engagement, risico's van beleid en doet voorstellen hoe daar succesvol mee om te gaan.

  Je bent flexibel, werkt agile, kunt makkelijk schakelen tussen wisselende prioriteiten en goed omgaan met deadlines.

  Bij KPMG werken is schaken op meerdere borden tegelijk. Dat komt omdat we expertise in huis hebben op veel verschillende onderwerpen.

  Vaak raken deze thema's het maatschappelijk belang. Denk aan goed functionerende financiële markten, verduurzaming van de economie, vertrouwen in nieuwe technologie en de toekomst van accountancy.

  En heb je goede ideeën? Dan krijg je de ruimte om daar zelf werk van te maken. Dat geeft veel energie en maakt dat geen enkele dag hetzelfde is.

  Lies, advisor Communications

  Je gaat werken binnen het Corporate Communcations team. In dit team komen interne en externe communicatie (PR, mediarelaties, public affairs) bij elkaar.

  Het team is onderdeel van de afdeling Brand, Reputation & Marketing (BRM). Daar werken we dan ook intensief mee samen.

  Dit bieden wij

 • Een marktconform salaris, winstuitkering en je ontvangt een vaste onkostenvergoeding
 • 30 vakantiedagen (op fulltime basis) en de mogelijkheid om meer dagen te kopen of je vakantiedagen te verkopen.
 • Een volledig ingerichte thuiswerkplek.
 • Vergoeding van je reiskosten met een NS Businesskaart of reiskostenvergoeding.
 • Een laptop en iPhone die je ook privé mag gebruiken.
 • Een flexibel pensioen zonder verplichte eigen bijdrage.
 • Een uitgebreid aanbod van trainingen en opleidingen die bijdragen aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Aandacht voor vitaliteit! Sporten op het kantoor in Amstelveen of korting op een sportschool bij jou in de buurt én toegang tot coaching, gezondheids- en vitaliteitprogramma's.
 • Together' is één van onze kernwaarden. Je kunt dus rekenen op verschillende sociale activiteiten zoals teamuitjes, borrels en evenementen samen met je collega's.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier