Productie medewerker plus
Beaphar
Raalte
16 uur geleden

Productie medewerker plus

vacature 2.751 van 5.841

Productie medewerker plus

 • Raalte
 • € 12,25 per uur
 • 32 - 40 uur, 4 - 5 dagen per week
 • LBO, MAVO, VMBO
 • Beaphar
 • Gelijk een vaste urenomvang als jij aan de slag gaat als productiemedewerker plus? Natuurlijk! Dat krijg jij bij Beaphar.

  Daarnaast krijg jij ook een lekker salaris vanaf €12,25. Én super veel doorgroeimogelijkheden! Klinkt goed, toch? Solliciteer snel!

  wat bieden wij jou

  Een lekker uurloon van €12,25!

  Fulltime werk in dagdiensten!

  Vaste urenomvang van 32-40u in de week.

  Jouw kilometers vergoed!

  Doorgroeimogelijkheden.

  Bedrijfsbarbecue in de zomer!

  wie ben jij

  Als productiemedewerker plus, heb jij bakken vol ervaring als productiemedewerker. Verder ben jij ook :

 • Beschikbaar in dagdiensten! De tijden? Dat is van 07.30 tot 16.30!
 • In bezit van eigen vervoer om bij Beaphar te komen!
 • Sterk! Dit komt omdat de producten waarmee jij gaat werken tot 15 kg kunnen wegen!
 • wat ga je doen

  Als productiemedewerker plus ga je aan de lijn staan bij Beaphar! Daar zorg jij ervoor dat dit allemaal soepeltjes verloopt.

  Wat dat betekent? Je gaat de lijn bedienen! Maar natuurlijk ook meer. Want als er een storing is, dan zie jij dit en zoekt naar de juiste oplossing.

  Daarnaast zorg jij er ook voor dat de juiste materialen aanwezig zijn. Om wat voor materialen dit gaat? Denk op deze afdeling aan bijvoorbeeld : materialen voor het maken van snoeptabletten of kalkproducten.

  Verder zorg jij er ook voor kwaliteitscontrole. Was dat dan alles? Nee zeker niet! Er is nog veel meer te doen. Dus een functie met veel afwisseling, krijg jij zeker bij Beaphar!

  waar ga je werken

  Bij het mooie Beaphar in Raalte. Een bedrijf dat jou, én je huisdier blij maakt met de producten die zij maken. Dit gaat van vlooienbandjes naar dierenvoeding! Naast dat Beaphar goed zorgt voor huisdieren.

  Zorgen zij ook goed voor hun medewerkers. Zoals jij, als onze nieuwe productiemedewerker plus. Zo heeft Beaphar bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden voor jou! Én nog veel meer dingen voor jou, om jouw werkplezier te verhogen!

  8+ Baanraders!

  Deze klant scoort een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de Tempo-Teamers die er op dit moment werken.

  Een echte aanrader dus.

  sollicitatie

  Zo snel mogelijk aan de slag als productiemedewerker plus? Natuurlijk kan dat! Solliciteer nu bij Beaphar. Ik bel jou dan binnen één werkdag op.

  Toch nog wat vragen? Dat mag. Mijn info vind je onderaan deze pagina!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier