Junior Financial Controller
Synthon
Nijmegen
4 dagen geleden

Job profile

Voor de afdeling Finance & Accounting (F&A) in Nederland zijn we op zoek naar een junior financial controller. In deze rol ben je een verbindende factor tussen diverse processen en financiële cijfers.

Je verleent gevraagd en ongevraagd ondersteuning aan de business controllers en het hoofd Finance & Accounting op het gebied van diverse financiële onderwerpen.

Je bent een kritische sparringpartner en medeverantwoordelijk voor een betrouwbare financiële administratie. Je voert mede het financiële beleid uit en levert een actieve bijdrage aan het in control’ zijn van de organisatie.

We bieden jou een plek als junior financial controller met een actieve rol in het uitvoeren, bewaken en verbeteren van de financiële administratie en het proactief oppakken van verbeterprojecten.

Je beoordeelt grootboekrekeningen en balansposities, boekt zelfstandig financiële administraties in voor diverse vennootschappen, bent verantwoordelijk voor de vaste activa-administratie, draagt zorg voor relevante financieel-administratieve werkzaamheden en ondersteunt bij het samenstellen en bespreken van managementrapportages.

Je bent onderdeel van het F&A-team, dat verantwoordelijk is voor de financiële bedrijfsvoering van de Nederlandse vestiging van Synthon in Nijmegen.

Het team bestaat uit vijf professionals en heeft samenwerking hoog in het vaandel staan. Je rapporteert aan het hoofd van de afdeling.

Your profile

Uit je brief en cv blijkt dat je beschikt over :

 • Een afgeronde hbo- en / of universitaire opleiding in Accounting, Economie of Finance;
 • 1-3 jaar relevante werkervaring en aantoonbare kennis van financiële administraties;
 • Ervaring met ERP-systemen, kennis van SAP is een pre;
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met het gebruik van MS Office Excel;
 • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Uit gesprekken met jou wordt duidelijk dat je de volgende kwaliteiten in huis hebt :

  Je bent goed in staat om zelfstandig te werken en je vindt het leuk om onder tijdsdruk in een gemotiveerd team te presteren.

  Je bent resultaatgericht en hebt een dienstverlenende instelling, maar met een kritische blik. Vanzelfsprekend ben je accuraat en flexibel en kijk je verder dan alleen de cijfers.

  Je gaat operationele taken niet uit de weg en wordt enthousiast van nieuwe uitdagingen. Je bent leergierig, hands-on en hebt een sterke drive om je verder te ontwikkelen.

  Application

  Wat kun je van ons verwachten

  We bieden je een aantrekkelijke, veelzijdige en permanente functie binnen een vooraanstaand, dynamisch en internationaal farmaceutisch bedrijf.

  Een mooie kans om deel uit te maken van een ambitieuze organisatie met impact op de maatschappij. Je krijgt de ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en komt te werken in een professionele doch familiaire omgeving.

  Verdere informatie

  Functieomvang : bij voorkeur fulltime (40 uur), 4 dagen per week (32 uur) is bespreekbaar.

  Salaris : marktconform, afhankelijk van kennis en ervaring.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier