Projectleider Vision-ISP Waalwijk
Batenburg Techniek
Waalwijk
2 dagen geleden

Wie we zoeken

Een energieke projectleider met minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding richting elektrotechniek, informatica, ICT, netwerken.

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie op het gebied van CCTV- of geïntegreerde beveiligingssystemen.

Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent in bezit van een VCA-VOL certificaat. Je hebt kennis en ervaring met projectmanagement en onderhoudt de kennis van recente ontwikkelingen in de branche.

Daarnaast heb je kennis van de wet- en regelgeving, technische normen, veiligheid en materialen.

Je bent communicatief vaardig, kan je collega’s goed aansturen en onderhoudt het contact met de klant.

Je bezit een rijbewijs B en bij indiensttreding kan je een VOG overleggen.

Wat we bieden

Vision ISP (Integrated Security Pojects) is specialist op het gebied van geïntegreerde beveiligingsoplossingen. Wij zijn een zelfstandige onderneming van Batenburg Techniek NV.

Onze klanten zijn te vinden in de segmenten : industrie, zorg, overheid en logistiek.

We bieden jou een inspirerende en afwisselende werkomgeving waar je jouw talent kan inzetten en, afhankelijk van je ambities en resultaten, verder kan ontwikkelen binnen ons groeiende bedrijf.

We bieden je een fulltime dienstverband. Waarbij je 40 uur per week werkt en daardoor 13 dagen ADV per jaar opbouwt. De secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een sollicitatiegesprek toegelicht.

Het salaris is afhankelijk van werkervaring en opleidingen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier