Caissière - Rotterdam
Albert Heijn
Rotterdam, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan.

Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan. Tenslotte komt jouw beschikbaarheid overeen met de gevraagde werktijden in bovenstaand rooster.

Wil je eerst nog wat meer informatie? Bel dan met onze contactpersoon op 010-3138684 of kom even langs in onze winkel.

Functie-eisen :

Bedrijfsomschrijving :

Al 130 jaar is Albert Heijn de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo'n vijf miljoen borden.

Met meer dan 100.000 medewerkers zorgen we ervoor dat onze klanten altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.

En daarbij verlenen onze medewerkers de beste service. Zo bieden wij alle ingrediënten voor een beter leven voor iedereen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier