Contentmedewerker SEO/SEA
In Person
InPerson Rijssen
5 dagen geleden

Over de functie

Als Online & Content Marketeer weet je hoe jij producten en diensten proactief en doelgericht kunt promoten via de online kanalen.

Je wordt onderdeel van de marketing afdeling. Door middel van het ontwikkelen, beheren en doorvoeren van online marketingconcepten zorg jij ervoor dat (potentiële) klanten worden benaderd, aangetrokken en behouden blijven.

Je bent verantwoordelijk voor het genereren en opzetten van relevante content, uitwerking van online marketingcampagnes en de afstemming tussen onze online kanalen.

Je analyseert lopende campagnes en geeft op basis van data advies over de optimalisatie daarvan. Je beheert en onderhoud onze website en social media platforms.

Op basis van website analyses optimaliseer je de conversie, vervolgens zet je deze om in leesbare rapportages. Ook ben je in staat om ondersteuning te bieden aan de uitvoering van offline activiteiten.

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever geloven ze dat hun medewerkers aan de basis staan van het succes van hun klanten. Medewerkers die beschikken over een can-do-mentaliteit.

Slimme denkers, sterke doeners. Sfeermakers met een hart voor horeca, die de kunst van gastvrijheid verstaan. Enthousiastelingen die een passie hebben voor beleving, meubelen of interieurs.

Daarmee maken hun het verschil, voor zichzelf maar vooral voor hun klanten. Ontwerpen & realiseren en het verkopen van hun producten in zowel binnen als buitenland.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO opleiding op gebied van Marketing & Communicatie;
 • Communicatief vaardig;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Goede redactionele vaardigheden;
 • Je weet de weg op alle relevante social mediakanalen en hoe interactiviteit te creëren;
 • Ervaring met pakketten als In Design en Adobe Creative Suite;
 • Je hebt ervaring met Google Adwords, SEO en Google Analytics.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier