Eerste automonteur
Olympia
Almelo, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wil jij als 1e automonteur werken in een garage waar je erg dicht bij de klant staat? Ben jij per direct en fulltime beschikbaar?

Dan is dit wellicht DE baan voor jou!

Voor onze opdrachtgever in Almelo zijn wij op zoek naar een 1e automonteur. Als 1e monteur personenauto's kan je zelfstandig APK keuren en diagnoses stellen, dit is een van je belangrijkste taken.

Je weet precies hoe personenauto's in elkaar zitten en kan met de kennis die je hebt accurate informatie hierover geven.

 • Daarnaast zal je zelf ook sleutelen, o.a. voor onderhoud en servicebeurten. Je kunt zelfstandig met allerlei (modern) gereedschap uit de voeten en vindt het leuk om zowel met de wat oudere als de wat nieuwere auto'
 • s bezig te zijn. Arbeidsvoorwaarden

  Salaris tussen de €1800 - €2300 op basis van kennis en ervaring. Onze opdrachtgever is goed met het openbaar vervoer te bereiken.

  APK Keurmeester cursus kan behaald worden als ook een airco certificaat. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en kom je te werken bij een startend bedrijf waar jij jezelf verder kan ontwikkelen als monteur.

  Bij wederzijds goed bevallen kans op een vast contract bij onze opdrachtgever.

  Vaardigheden

 • Je hebt al enige praktijk werkervaring als 1e automonteur;
 • Je kan zelfstandig diagnoses maken;
 • Je bent in het bezit van APK, of bereidt bent deze intern te behalen;
 • Je denkt altijd als eerste vanuit de klant. Dit houdt in dat je snel kan schakelen, jij de de klanten niet te lang laten wachten en incidenteel de reparatie afmaakt voordat je naar huis gaat;
 • In het bezit van een rijbewijs B en E.
 • Over de werkgever

  Jong en dynamisch autobedrijf. Service, netjes werken en dichtbij de klant staan zijn erg belangrijk!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier