Orderpicker
Logistic Force
Doesburg, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Ben jij op zoek naar een baan als orderpicker / crossdock medewerker in de regio Arnhem / Dieren , dan zijn wijopzoek naar jou! Bij ons Logistic Force wordt je echt met openarmen ontvangen! Wij weten wat er in de logistieke wereld speelt,en denken altijd met je mee ook over jouw toekomst plannen.

Wat gaje doen? Wij zijn voor onze opdrachtgever in de regio Arnhem / Dierenper direct op zoek naar een orderpicker / crossdocker.

Orderpicken : Als orderpicker ben je bezig met de ontvangst, de opslag en hetverzendklaar maken van goederen. Bij deze opdrachtgever werk jevoornamelijk met buitenspeelgoed zoals skelters en trampolines .

Crossdocken : crossdocken is een proces waarbij inkomend stukgoed oppallets direct bij het lossen wordt ingeladen bij uitgaandegoederen.

Bij crossdocking wordt stukgoed verplaatst, zonder dat zetussendoor worden ;Bij het laden en lossen maak je gebruik van eenelektrische pallettruck (EPT) .

Fietsenopslag : Als medewerkerfietsenopslag ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen vanfietsen, naast het laden en lossen verpak je de fietsen en scan jede fietsen.

Het is fysiek wat zwaarder werk omdat je de fietsengaat ophangen aan een transportsysteem. Wat is belangrijk? Het isbelangrijk dat je woonachtig bent in de regio Arnhem, Dieren, endat je flexibel en inzetbaar bent om te werken in ploegendienst.

Verder is het belangrijk dat je representatief, communicatiefvaardig bent en zeer secuur kunt werken. Je kan goed en zelfstandigwerken en je hebt een hands on mentaliteit.

Motivatie isbelangrijker, dan ervaring! Hoe gaan we je terug betalen? Opverschillende manieren. Te beginnen met een salaris volgens de cao.

Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de extraatjes’. Zoalspersoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken weniet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ookin.

Ben jij supergemotiveerd? Je zou niet de eerste medewerker zijndie bij Logistic Force een aanvullende opleiding volgt. Als jijambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg.

Het bewijs? 1 opde 3 Logistic Force medewerkers gaat uiteindelijk rechtstreeks bijde opdrachtgever aan de slag. Een win-win voor iedereen.

En eenwin-win waar we trots op zijn! Waarom kiezen voor Logistic Force?Logistic Force is een no nonsens bedrijf. De lijntjes zijn kort enje hebt altijd een persoonlijk aanspreekpunt.

Iemand die jou kent.Wil jij je verder ontwikkelen? Mooi! We denken graag met je meeover jouw toekomst én investeren daar ook in.

We zijn eerlijk enopen. Ook als iets niet kan, zeggen we gewoon waar het opstaat.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier