Migratie Communicatie Lead (INTERIM)
T-Mobile
Den Haag, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

De komende jaren vindt er vernieuwing plaats van vaste internetaansluitingen bij T-Mobile. Oude koperaansluitingen (DSL) worden vervangen door nieuwe en snellere glasvezelverbindingen.

Het is voor T-Mobile van groot belang dat alle T-Mobile en Tele2 klanten die in buurten wonen waar dit gebeurt tijdig omschakelen op de nieuwe techniek.

Hiervoor is het noodzakelijk dat de klant zelf kiest voor glasvezel en bv een nieuwe internetsnelheid. We willen klanten zo goed mogelijk, op tijd informeren, helpen en begeleiden.

Deze migratie naar glasvezel gaat in vele batches, verspreid over vele gebieden en op verschillende momenten. Binnen een programma, met een programma manager, met de workstream : Campaigning.

Als lead van deze workstream ben je er samen met je team van experts verantwoordelijk voor dat de klantreis van begin tot eind over verschillende kanalen zo soepel mogelijk is, de uitval zo klein mogelijk en de tijdslijnen worden gehaald.

De basis staat al. Nu is het tijd om te optimaliseren en personaliseren op basis van data. Je krijgt er energie van om het voor iedere nieuwe batch klanten telkens slimmer en beter te doen.

Waar kom je te werken?

Standplaats Den Haag, hybride vorm van werken maar doorgaans 2 dagen op kantoor.

Wat breng je mee?

Om deze rol goed te vervullen beschik je over de volgende eigenschappen :

 • Je hebt ervaring in het opzetten en verbeteren van klantjourneys over verschillende kanalen : o.a. e-mail, SMS, DM, telesales
 • Je hebt de drive om een bestaand proces telkens verder te perfectioneren op basis van klantfeedback, data in kanalen, campagne resultaten en doelstellingen
 • Je bent georganiseerd en kan overzicht houden in complexe planningen van verschillende batches en waves
 • Je communiceert duidelijk en bent gewend om in een grote organisatie stakeholders te informeren en samen te werken
 • Je hebt ervaring met het inhoudelijk aansturen van experts als copy writers, database marketeers, campagne managers, klantenservice medewerkers.
 • Wat bieden we jou?

  Wat ga je bij ons leren?

  Overige informatie

  Startdatum : 15 september

  Looptijd : 6 maanden, minimaal 4 dagen in de week

  Uurtarief : Maximaal €100,-

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier