Projectcoördinator/junior projectleider
Werkenbijtauw
Eindhoven
18 uur geleden

Projectcoördinator / junior projectleider

 • Utrecht,Eindhoven
 • Ruimte,Civiel
 • Medior
 • Tauw is op zoek naar een ambitieuze projectcoördinator / junior projectleider met passie voor het vak; iemand met ervaring als (bijvoorbeeld) ontwerpleider of werkvoorbereider, die gedreven wordt vanuit de inhoud en zich niet alleen richt op het proces.

  Je standplaats is Utrecht of Eindhoven.

  Je rol

  Binnen deze duo-functie’ neem je zowel de rol van projectcoördinator als de rol van junior projectleider op je. Als projectcoördinator ben je binnen veel kleine(re) projecten verantwoordelijk voor zowel de inhoudelijke als de procesmatige kant (waaronder planning, risicobeheersing en financiën).

  Bij grotere projecten ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en coördinatie van het team, bestaande uit ontwerpers, tekenaars en bestekschrijvers.

  Uiteraard zorg je dat de kwaliteit van de producten het gewenste niveau heeft. In grotere projecten werk je onder begeleiding van de projectleider.

  Naast het bewaken van de kwaliteit, de financiën en de voortgang van projecten, heb je intensief contact met klanten en zorg je voor goed relatiebeheer.

  Als junior projectleider ben je verantwoordelijk voor de operationele en organisatorische aspecten binnen projecten. Je geeft structuur en vorm aan het projectteam en je stuurt ontwerpers aan.

  Hierbij krijg je de mogelijkheid om minder ervaren medewerkers te coachen en begeleiden.

  Je voert voornamelijk projecten uit voor de overheidsmarkt.

  Je profiel

  Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding richting Civiele Techniek, aangevuld met minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met teken- en bestekwerkzaamheden binnen (grote) infrastructurele- en herstructureringsprojecten in stedelijk gebied.

  Daarnaast heb je ervaring met het offreren, aansturen en uitvoeren van civiele projecten.

  Het leveren van kwaliteit staat hoog in jouw vaandel en je hebt een (groot) netwerk binnen de overheid. Samenwerken is voor jou niet meer dan normaal en je beweegt je dan ook soepel tussen afdelingen en groepen.

  Andere kernbegrippen die jou typeren :

 • Je bent een echte teamspeler
 • Communicatief vaardig
 • Praktische instelling
 • Wat Tauw jou biedt

  We bieden je een inspirerende werkomgeving, een uitdagende functie, doorgroeimogelijkheden en uiteraard een marktconform salaris.

  Verder biedt Tauw goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

  Je werkomgeving

  Advies- en ingenieursbureau Tauw biedt je de ruimte als professional om vanuit je persoonlijke passie slimme oplossingen te bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving.

  In een deskundige en doordachte beïnvloeding van de leefomgeving, zit het wezenskenmerk van ons unieke advies- en ingenieursbureau.

  Tauw verbindt ruimtelijke ontwikkeling onlosmakelijk met de zorg voor een goed leefklimaat. Daarom streeft Tauw in al zijn adviezen naar duurzaamheid : sustainable solutions for a better environment’.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier