Planner / Coördinator Buitendienst
ANTEA GROUP
Almere, NL
26 dagen geleden

Solliciteer direct! Werkgebied : Milieu en Bodem Regio : OverijsselFlevolandGelderlandUtrechtNoord-Holland Locatie : Almere

Antea Group is een toonaangevend internationaal opererend advies- en ingenieursbureau. Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving.

De Businesslijn Milieu houdt zich onder andere bezig met het voorbereiden, uitvoeren en rapporteren van verschillende bodemonderzoeken en het milieukundig begeleiden / toezichthouden van / op graaf-

en saneringswerkzaamheden; door eigen buitenmedewerkers en inhuur van medewerkers van andere veldwerkbureaus.'

Dit is jouw uitdaging

 • Als planner / coördinator ben jij verantwoordelijk voor het, op een efficiënte wijze, inplannen van de uitvoering van vele bodemonderzoeken en begeleidingsprojecten;
 • zowel door de inzet van eigen buitenmedewerkers als door in te huren medewerkers. Je verzorgt de planning voor een werkgebied van 3-

  4 provincies en werkt nauw samen met enkele andere regionale planners. Daarbij verzorg je de communicatie met zowel de buitenmedewerkers als de projectmedewerkers op kantoor, zodat de afstemming optimaal verloopt.

  Daarnaast draag je bij aan het optimaliseren van het proces van inkoop en beoordelen van de (veldwerk)bureaus waar wij mee samenwerken.

  Een mooie functie met mogelijkheden voor verbreding en doorgroei. We zijn op zoek naar een planner voor onze vestiging in Almere.

  Wat vragen we van jou?

  In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

  Om voor deze functie in aanmerking te komen, moet je aan de volgende eisen voldoen :

 • je hebt een studie MBO of HBO op het gebied van planning & logistiek afgerond of een hbo-opleiding en ruime ervaring als planner / coördinator;
 • je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring o.g.v. plannen en organiseren;
 • je neemt initiatief, denkt in oplossingen en kunt zelfstandig werken;
 • bekendheid met het planningsprogramma TimeWax is een pre;
 • bekend bodem / milieu werkzaamheden;
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling);
 • je werkt graag samen en staat open voor input vanuit je omgeving.
 • Werken bij Antea Group

  Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk.

  Daarnaast bieden wij prima arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur.

  We gaan voor kwaliteit en staan met beide benen op de grond. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

  Antea Group en Bodem

  Als onafhankelijk advies- en ingenieursbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Onder meer op het gebied van onze bodem en diepe ondergrond.

  Bijna driehonderd professionals houden zich bezig met bodemonderzoek en bodembeleid en de voorbereiding, begeleiding en evaluatie van bodemsaneringen.

  We onderzoeken, adviseren, organiseren en realiseren en maken hierbij gebruik van state-of-the-art-technieken zoals sensoring, software en big data.

  Dit doen we voor overheden en het bedrijfsleven.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier