Planontwikkelaar ontwikkelende aannemer
Voort
Hoogeveen, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Onze vaste klantrelatie is een gerenommeerde ontwikkelendeaannemer met meerdere vestigingen in Nederland. Zij werken aanuiteenlopende woning- en utiliteitsbouw project zowel nieuwbouw,renovatie, verbouw, onderhoud en beheer.

In de functie vanPlanontwikkelaar werk je samen met projectteams, de vestiging zelfkent ruim 50 bouwcollega's. De locaties van projecten bevinden zichin het Noorden van het land, ondanks je vanuit kantoor werkt ben jeniet altijd fysiek aanwezig.

Je komt te werken bijeen bedrijf dat bekent staat om haar open en informele cultuurwaarbij geen dag hetzelfde is en waar alle collega’s een grootverantwoordelijkheidsgevoel hebben.

Je krijgt alle ruimte om jezelfen collega's te ontwikkelen. Arbeidsvoorwaardelijk wordt jou eenmarktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaardengeboden.

Functieomschrijving

In dezestarters functie kun je rekenen op een gedegeninwerktraject. Samenwerken en organiseren kenmerken jou! Jijhaalt voldoening uit het ontwikkelen en voorbereiden vanbouwplannen, zodat met jouw bijdrage alles op rolletjesloopt.

Als Bouwkundig Planontwikkelaar ligt jouw focusop het proces. Als rechterhand van de Manager Planontwikkeling enonderdeel van het projectteam ben jij verantwoordelijk voorprijsvorming, planvoorbereiding, inkoop vanaf het PvE tot decontractfase.

Je maakt verbinding tussen de verschillendedisciplines binnen het bedrijf en levert een belangrijke bijdrageaan het effectief ontwikkelen en voorbereiden vanbouwplannen.

Daartoe organiseer, realiseer en bewaak je in hetvoorbereidingsteam de afstemming met alle betrokkenpartijen.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die de functievan Planontwikkelaar ambieert of hier net de eerste ervaring inheeft opgedaan.

Je beschikt in ieder geval over enige techniscehbagage die in je deze functie kunt inzetten. Daarnaast herken jijjezelf in de volgende punten :

 • HBO werk- endenkniveau, opleiding Bouwkunde ofVastgoed
 • Teamspirit : je vindt het leuk omsamen te werken en continu bezig te zijn met vernieuwing enverbetering
 • Prettige werkhouding : pro-actief,leergierig, klantgericht,organisatievermogen
 • Goede beheersing van deNederlandse taal in woord engeschrift
 • Arbeidsvoorwaarden

  Voordeze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij onscentraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wijsamen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jijpast. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Ensamen werken we aan jouw ontwikkeling.

  Zodat je blijft groeien optechnisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onzeopdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komenen leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaarbij de Voort Academy om aan je ontwikkeling tewerken
 • een opleidingsbudget van €1250,- perjaar zodat je blijft groeien
 • secundairearbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao vande opdrachtgever)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier