Functioneel beheerder
SKS Professionals bv
Den Haag, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Internationale organisatie zoekt een FunctioneelApplicatiebeheerder ORACLE EBS! Je bent verantwoordelijk voor hetsupport van eindgebruikers en geeft trainingen waar nodig.

Daarbijondersteun je nog wat andere logistieke applicaties. Functie-eisen :

 • Wil je in aanmerking komen vragen wij ervaring met Oracle EBS,dit is een eis.
 • Je bent zowel de NL als Engelse taal machtigzeker gezien het een internationale organisatie betreft engebruikers ook in het buitenland zitten.
 • Je krijgt een vasteaanstelling binnen een ervaren IT team in combinatie met flexibelewerkuren, omgeving Den Haag. Bedrijfsomschrijving : SKSProfessionals brengt werkgevers en gekwalificeerde ICTprofessionals bij elkaar sinds 1999.
 • Met meer dan 15 jaar ervaring,opgebouwd bij tientallen instellingen, bedrijven en ICT afdelingen,heeft SKS Professionals inmiddels een indrukwekkende kennisbankopgebouwd.

  SKS Professionals kent de ICT dienstverleningssector alsgeen ander. Wij worden daarom regelmatig ingezet door bedrijven omICT professionals te werven en selecteren.

  Vanaf het opstellen vanfunctie- en kandidaatsprofielen tot aan de evaluatie achteraf zetSKS zich volledig in voor de beste resultaten voor onzeopdrachtgevers.

  Onze belangrijkste kennisgebieden zijn :

 • Helpdeskondersteuning en Support
 • Systeem- en Netwerkbeheer
 • Applicatie- en Databasebeheer
 • Architectuur design De kern entrots van onze organisatie is een veertigtal hooggekwalificeerde enervaren ICT specialisten.
 • Voor ons team zijn wij met regelmaat opzoek naar ervaren systeembeheerders voor de detachering! Vijfvoordelen van werken bij SKS! Werken in de ICT betekent jezelfvoortdurend doorontwikkelen.

  Bij SKS Professionals gaat dateigenlijk bijna als vanzelf, of je nu aan de start of in de bloeivan je carrière staat. Een investering in jezelf, zou je dus kunnenzeggen.

  Met als bonus dat werken bij SKS Professionals al vanaf deallereerste dag flinke voordelen biedt. We zetten ze hier graag opeen rijtje.

  1. Carrière 2. Opleiding en Ontwikkeling 3.Afwisselende werkomgeving 4. Salaris en Voorwaardenpakket 5.Teambuilding en Ontspanning

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier