Projectleider systeembouw
WOESTWERK
Schoondijke, NL
6 dagen geleden

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een ervaren Projectleider Systeembouw.Â

Functie

Als projectleider ben je de organiserende spil in de realisatie van projecten. De activiteiten van de projectleider omvatten alle noodzakelijke acties om de kwaliteit, doorlooptijd en het financià le resultaat van het project binnen de planning te houden.

Hiervoor maakt de projectleider gebruik van de eigen competenties en de specialisten in het bedrijf.

Je taken bestaan o.a. uit het uitwerken en calculeren van systemen en installaties, het opstellen van inkoopspecificaties, inspelen op mogelijkheden bij klanten en controleren van het projectbudget.

 Ook het doorspreken van de technische aspecten met de klant, soms ook op locatie, hoort bij je taken. In deze functie vertegenwoordig je de 5 divisies en ondersteun je de klanten.

Profiel

Om de functie van Projectleider systeembouw goed te kunnen vervullen, heb je goede communicatieve en relationele vaardigheden en ben je in staat om grensoverschrijdend te denken om snel tot de beste oplossingen te komen.

Daarnaast heb je :

 • Een technische hbo-opleiding (bij voorkeur Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek);
 • Kennis van hydrauliek (pre);
 • Ervaring in het geven van technisch / commercieel advies (pre);
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Wat zij te bieden hebben :

  Een uitdagende functie bij een groeiende, innovatieve en internationaal opererende organisatie, uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier