Specialist Ouderengeneeskunde
Valkenhof
GRZ, Valkenswaard, NL
3 dagen geleden

Ben je specialist ouderengeneeskunde met (affiniteit) voor geriatrische revalidatiezorg (GRZ) of kaderarts GRZ? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Valkenhof in Valkenswaard heeft een GRZ-afdeling in ontwikkeling die wil doorgroeien naar de meest toonaangevende GRZ afdeling in de regio.

Onze medische staf bestaat uit 6 specialisten ouderengeneeskunde, 1 AIOS ouderengeneeskundige,1 huisarts,1 huisarts in opleiding, 2 basisartsen en 1 Physician Assistant.

Ter uitbreiding van dit mooie team zijn wij per direct op zoek naar een fulltime

Specialist Ouderengeneeskunde

geriatrische revalidatiezorg, bij voorkeur een kaderarts GRZ)

De GRZ-afdeling van Valkenhof bestaat uit 30 bedden. Valkenhof richt zich voor de GRZ primair op cliënten uit het eigen verzorgingsgebied.

Naast intramurale GRZ is het de ambitie om meer ambulante GRZ te gaan aanbieden. Dat kunnen we realiseren omdat Valkenhof een eerstelijns behandelcentrum heeft met brede bekendheid in de omgeving en een goed paramedisch team met diverse subspecialismen.

Binnen het team wordt je collegiaal uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Op basis van jouw ervaring, kennis en kunde regisseer je de zorg rondom onze cliënten en ben je direct betrokken bij ontwikkeling van beleid en kwaliteitszorg in de organisatie en de afdeling GRZ in het bijzonder.

Als specialist ouderengeneeskunde treed je op als aanspreekpunt en sparringpartner voor GRZ in Valkenswaard en omstreken.

De ANW diensten worden zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Tijdens de ANW diensten doet een verpleegkundig technisch team de triage.

In het kader van loopbaanontwikkeling bestaat de mogelijkheid je verder te specialiseren.

Kortom een boeiende baan waarin je de volle breedte van de functie kunt uitoefenen.

Dit houdt je werk in

 • Je gaat voornamelijk werken op de afdeling voor geriatrische revalidatiezorg.
 • Je levert samen met een team van paramedici en onze Physician Assistant de medische zorg op de revalidatieafdeling.
 • Je bent lid van de regionale CVA keten en je bent nauw betrokken bij de verdere opbouw, inrichting en ontwikkeling van de geriatrische revalidatiezorg binnen Valkenhof en draagt zorg voor een goede uitvoering en ontwikkeling van het medische beleid.
 • Samen met je collega artsen werk je volgens een wisselend rooster en vervul je de bereikbaarheidsdiensten (avond, nacht en weekend).
 • Tijdens deze diensten werk je samen met een verpleegtechnisch team dat 24 / 7 aanwezig is.

 • Voor een deel van deze diensten ben je achterwacht van een van onze basisartsen of onze Physician Assistant.
 • Je hebt een taak in het uitvoeren van de Wet zorg en dwang, dit houdt in dat je enkele dagen per jaar crisisbeoordelingen doet en dat cliënten thuis bezoekt voor het opstellen van een medische verklaring ten behoeve van het verkrijgen van een Rechterlijke Machting.
 • Naast de medische zorg op de revalidatieafdeling verleen je als specialist ouderengeneeskunde ook medische zorg aan kwetsbare ouderen in onze regio.
 • Tot slot maak je deel uit van multidisciplinair overleg, je adviseert over opnamen, ontslag en overplaatsingen, houdt medische diagnoses actueel, observeert cliënten en je levert een bijdrage aan het individuele zorgplan.
 • Dit verwachten we van jou

  Je bent gedreven, ondernemend en flexibel bij zowel praktisch zaken als bij veranderingen. Naast een hoge mate van zelfstandigheid is het nauw samenwerken met andere disciplines een vanzelfsprekendheid voor je.

  Je beschikt over tact, geduld, overtuigingskracht en kan mensen motiveren en stimuleren. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent collegiaal en in staat goede contacten te onderhouden met de verschillende zorg- en behandelteams en verwijzers, zoals huisartsen en ziekenhuizen.

  Je levert een actieve bijdrage in het artsenoverleg. Je hebt ervaring in de GRZ of een duidelijk gemotiveerde interesse voor het aandachtsgebied GRZ.

  Je bent ambitieus, durft en kan vernieuwend en buiten kaders denken en handelen.Je hebt de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en bij voorkeur de kaderopleiding GRZ al afgerond of je bent bereid deze te gaan volgen.

  Je houdt jezelf op de hoogte van de ontwikkelingen in de GRZ en ziet toe op de implementatie op je eigen afdeling.Verder kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschik je over goede sociale vaardigheden.

  Dit maakt het voor jou leuk om bij ons te werken Bij Valkenhof hebben we vertrouwen in jouw vakmanschap.

  Dit krijg je van ons

 • Inschaling en ORT vindt plaats conform CAO VVT in FWG 75 (max. € 8.390,86 bruto per maand, o.b.v.36 uur) en is afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Een vast dienstverband voor 36 uur per week
 • Ruim 6 weken vakantie per jaar
 • Gedegen inwerkperiode en professionele begeleiding
 • Een hecht team met bevlogen collega’s
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen, met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar
 • En daarnaast ontvang je in mei 8% vakantiegeld en in november een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • De mogelijkheid om samen met een enthousiaste groep van collega’s samen te bouwen aan geriatrische revalidatiezorg 2.0.
 • Een groep van collega specialisten ouderengeneeskunde waar je op kan bouwen en vertrouwen.
 • Deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Mogelijkheden tot het volgen van (en een vergoeding van) de kaderopleiding geriatrische revalidatie als je die gaat volgen.
 • Heb je interesse? Dat horen we graag en we zien graag je sollicitatie tegemoet via onze site!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier