Adviseurs Ruimtelijke Ontwikkeling
Sweco NL
Zwolle, Netherlands
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Zwolle zoek ik adviseurs die de uitdaging willen oppakken om het integrale adviesteam in dit deel van Nederland verder uit te bouwen.

De opgaven in de regio zijn divers : van waterveiligheid, de bescherming van waardevolle landschappen, energietransitie en verduurzaming tot aan de versterking van de stedelijke knooppunten, zoals Zwolle en Almelo-Hengelo-Enschede.

Wil je daar aan bijdragen en vind je het leuk om mee te bouwen aan het team en het regionale netwerk ? Lees dan verder!

Martijn Drosten, Teammanager Gebiedsadvies Zwolle

Je werkt als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling zelfstandig of als onderdeel van een integraal projectteam aan projecten en advisering in de gebiedsontwikkeling, die variëren van (stedelijke) herontwikkelingslocaties, omgevingsvisies, woningbouwprojecten tot bedrijventerreinen.

Je werkt hierbij vanuit een specialisatie als stedenbouw, ruimtelijke ordening, omgevingsmanagement of duurzaamheid. We vinden het belangrijk dat je de ruimtelijke ontwikkelingen in de regio overziet, een relevant netwerk hebt en van daaruit projecten weet te creëren.

Met onze klanten geef je de (internationale) Sweco Urban Insight thema’s verder vorm, zoals een gezonde en veilige leefomgeving en klimaatadaptatie.

Als directe gesprekspartner en adviseur voor de diverse opdrachtgevers en met verschillende projectteams breng je diverse disciplines samen en zorg je ervoor dat je projecten soepel draaien, zowel inhoudelijk als financieel.

Wij zoeken

 • Je bent HBO of WO opgeleid richting planologie, geografie, stedenbouw of gelijkwaardig;
 • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling in landelijk en / of stedelijk gebied;
 • Je beschikt over een sterk en relevant (lokaal) netwerk en relaties waaruit je opdrachten kan genereren en dat je kunt inzetten om projecten een stap verder te brengen;
 • Het vermogen om binnen een project verschillende stakeholders op één lijn te krijgen;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt ervaring met complexe advisering in stedelijke of landelijke gebiedsontwikkeling.
 • Je innoveert graag en wil werken aan duurzaamheidsthema’s zoals circulariteit en klimaat.

 • De drive om in een commerciële omgeving verantwoordelijkheid te nemen, resultaten te behalen en anderen onderdeel te laten zijn van dit succes.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen we graag via de button op deze pagina jouw motivatiebrief en cv.

  Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Martijn Drosten, Teammanager, +31611500456 of via martijn.

  drosten sweco.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Daphne Kleuver, Corporate Recruiter, +31631963036 of via daphne.

  kleuvergijsbers sweco.nl.

  Wij bieden

  Bij Sweco werk je mee aan de uitdagingen van onze klanten. Samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen we de samenlevingen en steden van de toekomst.

  Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Als de beste begrijpen wat onze klanten nodig hebben blijft de basis van ons succes.

  Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen Sweco. Wij zorgen er elke dag voor dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen.

  Ons bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken.

  Werken bij Sweco doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn.

  Sweco kent een modern arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een marktconform salaris, standaard 32 vakantiedagen, een NS Businesscard, plaats- en tijdonafhankelijk werken en ruime ontwikkelmogelijkheden.

  Zo is het prettig werken bij én met Sweco.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier