Verkoopmedewerker Delft Griegstraat (24-40 uur)
Lidl Nederland
Filiaal Griegstraat 275, Delft
6 dagen geleden

Een baan als verkoopmedewerker bij Lidl is veelzijdig en afwisselend, want wij willen dat jij een echte allrounder wordt.

Daarom ga je veel verschillende dingen doen. Het vlot en correct afrekenen van artikelen achter de kassa, zodat elke klant tevreden de winkel uitgaat.

De schappen netjes vullen en ervoor zorgen dat het filiaal schoon en opgeruimd is. Aan de slag op de groente- en fruitafdeling of de bakkerij waar we onze producten ter plekke vers afbakken.

Natuurlijk sta je de klanten vriendelijk te woord als ze een vraag hebben. Werken als verkoopmedewerker bij Lidl is nooit saai en samen met je collega’s zorg je voor een winkel waar klanten graag komen en waar ze de kwaliteit krijgen die ze verwachten.

De baan

 • je zorgt dat de schappen altijd goed gevuld zijn.
 • je houdt de winkel netjes en helpt de klanten die bij jouw Lidl hun boodschappen doen.
 • je kunt de verantwoordelijkheid krijgen voor een eigen afdeling.*
 • Voor dit filiaal zijn wij voornamelijk op zoek naar iemand die het leuk vindt om zich te ontwikkelen op onze groente en fruit afdeling.
 • Jouw profiel

  Je bent minimaal 16 jaar en je hebt er zin in om je in te zetten voor een perfect draaiend Lidl-filiaal. Je bent resultaatgericht, vriendelijk en behulpzaam, zowel voor klanten als voor je leidinggevende en jouw collega’s.

  Klantgericht zijn betekent voor jou nét die stap extra zetten en ervoor zorgen dat onze klanten met een glimlach het filiaal verlaten.

  Daarnaast beschik je in elk geval over :

 • Minimaal een vmbo-opleiding.
 • Flexibele inzetbaarheid, ook s avonds en / of in het weekend.
 • Wij bieden

  Een leuke baan, met veel variatie en een team met fijne collega’s. De basisopleiding is een mooie mix tussen online leren en de praktijk.

  Zo leer je snel hoe het werkt bij ons. Later kun je doorgroeien naar verantwoordelijkheid voor een afdeling of tot assistent supermarktmanager.

  Wij helpen jou met opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Ook kun je rekenen op :

 • Vakantiegeld, toeslagen en een reiskostenvergoeding als je meer dan tien kilometer van de winkel woont.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier