Constructeur beton en staal Utiliteitsbouw (vaste baan).
Centerpoint
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Introductie

Wij zoeken ter uitbreiding van het projectteam een ervaren Bouwkundig Constructeur voor complexe utilitaire werken. Je werkt in een teamprojectteam onder leiding van een projectleider en je bent verantwoordelijk voor de gehele constructie van het gebouw.

Jij bent verantwoordelijk voor de juiste constructieve ontwerpen en berekeningen, aan de hand van jouw gegevens gaat de constructief tekenaar aan de slag.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend constructie bureau en is betrokken bij complexe utiliteitsgebouwen en zorgcomplexen die in Nederland worden gebouwd.

Functie

Als Constructeur heb je de nodige praktijkervaring opgedaan op gebied van woningbouw, welzijn en zorg, bedrijfspanden en monumenten.

Je werkt samen in een projectteam van projectleider en constructietekenaars de opdrachten van onze klanten uit.

Jouw rol is het maken van alle technische berekeningen en geef je een belangrijke aanzet tot ontwerp en detailtekeningen.

De projecten worden in beton, hout en staal uitgevoerd.

Functie-eisen

De constructeur die wij zoeken heeft een afgeronde hbo opleiding bouwconstructies en minimaal 3 jaar werkervaring.

Aanbod

Je komt te werken in een prettig projectteam en je kan een zelfstandige functie verwachten met een daarbij behorende salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

De opdrachtgever geeft de voorkeur aan een werving en selectie procedure, waardoor jij direct bij dit bureau in dienst komt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier