Ontwerpmanager infrastructuur | top5 ingenieursbureau
bouwhuysch
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Als ontwerpmanager wegen stuur je een integraal ontwerpteam aan. Het is jouw verantwoordelijkheid diverse ontwerpdisciplines af te stemmen en te zorgen dat een of meerdere ontwerponderdelen worden ontworpen, berekend, gedimensioneerd, gedetailleerd en uiteindelijk gerealiseerd binnen de vastgestelde tijd en het budget.

Daarbij zorg je ook voor het ontwikkelen van alternatieve ontwerpen, die kunnen concurreren op prijs en kwaliteit. Je identificeert kwaliteits- en veiligheidsrisico's op het gebied van ontwerp en uitvoering.

Eventueel ingeschakelde ingenieursbureaus en adviseurs stuur je aan. Je beoordeelt bovendien meerwerkclaims van externe partijen.

Jouw skills

 • HTS / TU Civiele Techniek;
 • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring met MX of Civil3D;
 • Je bent accuraat en je kan goed werken onder druk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen;
 • Je bent sterk in probleemanalyse en gericht op kwaliteit;
 • Je bent creatief en hebt een groot probleem-analytisch vermogen.
 • Je beschikt over hoge kwaliteitseisen en werkt nauwgezet.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever is een sterk ontwikkelend multidisciplinair advies- en ingenieursbureau. Vanuit diverse vestigingen wordt met gekwalificeerde adviseurs en ingenieurs gewerkt aan totaaloplossingen op het gebied van infrastructuur, mobiliteit, geo-informatie, bouw, industrie en projectmanagement.

  Hierbij wordt zowel de publieke als de private sector bediend, waarbij professionaliteit en kwaliteit continu hoog in het vaandel staan.

  Deze samenwerking resulteert in ondernemersgeest, korte communicatielijnen en een informele werksfeer. De veranderende economie heeft ervoor gezorgd dat de organisatie een hernieuwde visie heeft gekregen.

  bouwhuysch is gevraagd de senior posities te vervullen om de gezonde groei te realiseren.

  Benefits - Ontwerpmanager infrastructuur top5 ingenieursbureau

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als ontwerpmanager infrastructuur.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen als ontwerpmanager infrastructuur? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €5000,- en €6500,- per maand.

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier