Onderhoudsmonteur omg. Breda
Trinamics
Breda, Noord Brabant, NL
6 dagen geleden
source : Monsterboard

Organisatie De opdrachtgever is een productiebedrijf en actief in de food processing industrie. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland waar in totaal ruim 300 medewerkers werkzaam zijn.

Je zult zelf werkzaam zijn in de regio Breda. Functie omschrijving Als E&I Monteur houd je je voornamelijk bezig met het aanleggen van elektrotechnische installaties.

Dit doe je in eerste instantie onder leiding van een ervaren monteur en later vinden de werkzaamheden zowel zelfstandig als in teamverband plaats.

Veel voorkomende werkzaamheden als E&I Monteur zijn het installeren en repareren van leidingen, kabelbanen, kasten, panelen, schakelsystemen etc.

Daarnaast installeer je en houd je je bezig met de in- en uitbouw van de E&I-apparatuur. Verder voer je reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit en breng je modificaties aan.

Tenslotte test je de aangebrachte bedradingen en bekabelingen. Functie eisen

 • Een afgeronde MTS / MBO-opleiding richting Elektrotechniek of Mechatronica (niveau 3 of 4)
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Affiniteit met meet- en regeltechniek en het werken binnen de industrie
 • Je beschikt over een goede fysieke gezondheid en je bent stressbestendig
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal
 • Woonachtig in de regio Breda
 • Aanbod Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers?

  Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste ;Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

  Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

  Inlichtingen bij Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier