Senior hardware engineer
Voort
Apeldoorn, NL
20 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

Als hardware engineer ben je verantwoordelijk voor een optimale werking van besturingstechnische installaties. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld waterwinning installaties, interne transportsystemen en productiemachines.

Je vertaalt de vraag van de klant naar detail niveau om zo te streven naar de beste totaal oplossing. Daarnaast speel je vanuit je ervaring een belangrijke rol in de coaching en opleiding van twee junioren.

Verder ontwerp je hoofd- en stroomcircuits, ontwikkel je veiligheidsfuncties en de indeling van schakelpanelen en aansluitschema's met behulp van e-plan p8.

Functieeisen

Gezien je rol beschik je over coachende en sturende capaciteiten. Daarnaast beschik je over een afgeronde opleiding MTS of HTS Elektrotechniek of vergelijkbaar niveau en minimaal 3 jaar werkervaring als hardware engineer.

Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een systeemintegrator die zich richt op industriële automatisering en gebouw gebonden installatietechniek.

Sectoren waar ze zich in de industrie bevinden zijn o.a. machinebouw, productiebedrijven, waterschappen, procesindustrie en robotica.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier