Productiemedewerker (5-ploegen) Elho
Job Investment
Tilburg
11 dagen geleden
source : Vacant

Als productiemedewerker sta je aan de band van 1, 2, 3 of soms zelfs wel 4 machines de goederen te controleren op kwaliteit.

Dat wil zeggen dat je controleert of de kleur correct is, of er geen krassen in het product zitten en of het product niet beschadigd is als het van de machine af komt.

Deze moeten ze per stuk of per aantal in een box verpakken die vervolgens op een pallet wordt geplaatst.

Daarbij werk in 5-ploegen.

Functieeisen

 • Ervaring in een productieomgeving is een pré maar geen must
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands of Engels
 • Je bent bereid zijn om in 5 ploegen te werken!
 • Je bent fysiek in orde en kunt staand werk verrichtten
 • Je bent betrouwbaar, een aanpakker en nauwkeurig
 • Bedrijfsomschrijving

  Kun jij fysiek werk verrichten en bij jij op zoek naar een uitdagende productiebaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Elho uit Tilburg zijn wij op zoek naar een fulltime productiemedewerker (5-

  ploegen). Elho is een groeiend en zeer succesvol familiebedrijf dat onafhankelijk marktleider is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van kunststof artikelen.

  Elho is een succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van kunststof plantenbakken gevestigd in Tilburg.

  In 51 jaar groeide het uit tot marktleider in Europa en een bedrijf waarbij ze innovatief zijn en leven van verandering.

  De sfeer binnen het bedrijf is te typeren als positief, gedreven, professioneel en innovatief. Klantvriendelijkheid en uitstraling staat enorm hoog in het vaandel.

  Daarom zoeken ze mensen met een drive, die net zo dol zijn op hun werk als wij. Om hierbij te helpen ondersteunt Job Investment / TodayHR het logistieke en productie proces.

  Dagelijks zijn we dan ook op zoek naar nieuwe medewerkers.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Onze opdrachtgever biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een prettige werksfeer in een dynamisch bedrijf
 • Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast? Klik dan hieronder op solliciteren of bel voor meer informatie naar 073 7113712.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier