Chef/Leidinggevende keuken
La cubanita Harderwijk
Nijmegen, NL
6 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste chef-kok met de nodige werkervaring en kennis als leidinggevende.

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de operationele gang van zaken in en rond de keuken. Je draagt de volledige zorg voor een perfecte begeleiding met de bijbehorende (administratieve) processen en (werk) planning.

Je bewaakt de kwaliteit en uitvoering van het concept, je kunt procesgericht werken en nieuwe processen implementeren. Jij kunt de te verwachten afzet inschatten en plant de hoeveelheid van de te bereiden producten.

Vanzelfsprekend draag je zorg voor de inkoop en het voorraadbeheer. Je bent verantwoordelijk voor de keukeninrichting en apparatuur.

Je levert inbreng voor de ontwikkeling van de menukaart, menu’s en recepten en de bijbehorende calculaties. Je zoekt actief naar een efficiëntie werkwijze en procesverbetering in de keuken.

Dit doe je omdat jij altijd het beste uit het team wilt halen! Je bent samen met je team de trots van het bedrijf. Je hebt de dagelijkse verantwoordelijkheid in de keuken.

Je werkt mee. Loopt voorop. Hebt overzicht. Neemt verantwoordelijkheid. Jij hebt alle keukenzaken geregeld!

Wie ben jij?

De ideale kandidaat heeft passie voor het vak, is flexibel, een echte teamplayer, stressbestendig en op zoek naar een veelzijdige baan.

Daarnaast heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, ben je in de avonden, weekenden en vakanties beschikbaar en heb je oog voor detail.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse bereiding van alles wat uit de keuken komt en wat daarbij komt kijken. Creativiteit en eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd.

Wat kun je van Please verwachten?

Wij maken voor ondernemers en hun personeel graag goed werkgeverschap mogelijk. Daarom heeft deze opdrachtgever ons gekozen als partner in personeelszaken.

Wij zorgen ervoor dat alles van sollicitatie tot dienstverband én verloning goed geregeld is.

Je kunt dan ook rekenen op :

 • een marktconform salaris
 • gratis online trainingen via GoodHabitz én korting op opleidingen van NTI
 • leuke extra's als kortingen op dagjes uit en verzekeringen
 • Daarnaast vinden we persoonlijke aandacht en betrokkenheid erg belangrijk. Ga je via Please aan de slag, dan staat je persoonlijke relatiebeheerder altijd voor je klaar bij vragen over je baan

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier