Financieel-administratief medewerker
NasWerkt
Wijchen, NL
18 uur geleden
source : Joof.nl

Ben jij de ijzersterkte financiële krachtdie wij zoeken? Voor een bedrijf in Wijchen wat gespecialiseerd isin staal snijmachines voor grote en kleine bedrijven, zijn wij opzoek naar een financiële administratieve ondersteuning voor 3dagen.

Wat biedenwij

 • Een passendsalaris naar ervaring en 12,24 ADV dagen op basis van een fulltimefunctie;
 • Zij volgen de CAO van de Technischegroothandel, maar hebben een Eigen Interne Regeling;
 • Een loyaal compact team dat altijd voor elkaar klaarstaat;
 • Een flexibele starttijd tussen7.30-8.30 uur.
 • Binnen de afdelingwaar je komt te zitten werk je samen met één collega. Je bent dusop elkaar aangewezen. Het bedrijf kent zijn piek aan het einde enbegin van het jaar waardoor er allemaal orders nog verwerkt moetenworden.

  Deze periode zou je kunnen omschrijven als een periode waarje aan elkaar gewaagd bent.

  Watvragen wij

 • Je bent 3dagen in de week beschikbaar waaronder devrijdag(ochtend);
 • De ervaring van financiëleadministratieve taken en randzaken;
 • Jij kuntgoed prioriteiten stellen en werkt nauwkeurig enefficiënt;
 • Je hebt kennis van SAP. Heb jekennis van Trimergo? Dan heb jij al een streepje voor;
 • Binnen deze organisatie werken velemedewerkers als ruim 10 jaar. Het is een loyaal bedrijf wat zich ophet moment bezig houdt met het efficiënt ombouwen van deonderneming.

  Hier mag jij dus een onderdeel van zijn! Er heerst eenprettige sfeer en iedereen gaat voor elkaar door hetvuur.

  Over hetbedrijf

  Het bedrijf richt zich opde grote en kleine bedrijven. Zo hebben zij klanten in de omgevingmaar ook in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

  Ze hebben dedoelstelling om in nauwe samenwerking met klanten, voor iederesnijbehoefte toonaangevende kwalitatieve oplossingen te bieden omzo vervolgens een zo efficiënt mogelijke machine te creëren.

  Naasthet standaard assortiment aan machines zijn zij gespecialiseerd inspeciaal gemaakte snijoplossingen op aanvraag. Ze worden namelijkgraag uitgedaagd.

  Ben jij deperfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?Klik dan op de knop solliciteer direct! en we nemen zo snelmogelijk contact met jeop!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier