Leerling vloerenlegger
Get Work
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

Wil jij graag een prachtig vak leren? Heb jij misschien al wat ervaring, of juist nog niet en ben je leergierig? Wauw, dan overtref je onze stoutste verwachtingen.

Voor deze vacature in regio Rotterdam is ervaring als vloerenlegger namelijk heel fijn, maar je aanpakkersmentaliteit weegt nog zwaarder! Je leert zelfstandig diverse vloeren leggen en doet dit in teamverband.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit verschillende mengsels maken, opruwen van de onderlaag, inwassen, plinten opzetten, verdelen van de specie achter de vloerenlegger, zuigen van de vloer met een waterzuiger, het dicht spannen van de vloer en eenvoudige bouwtekeningen lezen.

Kortom een leuke veelzijdige functie! Op den duur worden de werkzaamheden verder uitgebreid, zodat je je zelf steeds verder kan blijven ontwikkelen.

Ook zal het voor kunnen komen dat je zo nu en dan voor een project in de kost moet op locatie, dit kan ook het buitenland zijn.

Voor wat, hoort wat

Hard werken moet worden beloond. Dat vinden wij. Daarom kun je bij deze fulltime baan in regio Rotterdam (onder andere) rekenen op :

 • een salaris conform cao met een maximum van 14,46 per uur, afhankelijk van je ervaring en leeftijd.
 • fulltime werk voor een aantal weken.
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek.
 • pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar).
 • Je voert je werkzaamheden uit op een klus in de regio Rotterdam, voor een hartstikke leuk bedrijf wat gevestigd is in Apeldoorn, welke haar sporen internationaal reeds verdiend heeft.

  Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de leerling vloerenlegger bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer.

  Dan nog even over de rol van Get Work hierin : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures.

  Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

  Dit breng je mee

  Zie jij jezelf al werken als leerling vloerenlegger? Kijk even of je aan onderstaande checklist voldoet :

 • je hebt een aanpakkersmentaliteit.
 • je bent niet bang om vies (stoffig) te worden.
 • je kan goed werken in teamverband, je bent collegiaal en gemotiveerd.
 • je VCA. Heb je dit certificaat nog niet op zak? Dan kan je jouw VCA gewoon via Get Work behalen.
 • je bent in het bezit van een geldig B(E) rijbewijs.
 • je bent bereid om af en toe in de kost te gaan.
 • je woont in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam. Bijvoorbeeld in Den Haag, Zoetermeer, Gouda of Dordrecht.
 • Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren naar deze vacature leerling vloerenlegger in regio Rotterdam is zó gedaan : je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset.

  Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work. Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier