Verzorgende IG - D-ZEP
ZorgSpectrum
Nieuwegein, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen

Onze vernieuwde afdeling in Vreeswijk richting wij speciaal in voor een bijzondere en uitdagende doelgroep : Dementie met Zeer Ernstige Gedragsproblematiek (oftewel D-ZEP).

Als Verzorgende IG voer je samen met je collega's de dagelijkse regie op de afdeling , bestaande uit 8 bedden en een gedeelde woonkamer.

Het belangrijkste doel van jou en jouw collega's is het vinden van de beste benadering op maat voor de gedragsproblematiek van onze cliënten, zodat ze kunnen terugkeren naar de oude woonsituatie of kunnen worden overgeplaatst naar een langdurig verblijf.

Dat begint bij het leren kennen en begrijpen van de cliënt, waarbij het welzijn uiteraard centraal staat. Je werkt per cliënt met een zorgplan op maat en signaleert veranderingen in het gedrag en welzijn van cliënten.

Door deze met je team te bespreken, lever je een belangrijke bijdrage in het ontwikkelen van de juiste benadering en behandeling voor de cliënt.

Daardoor kan de cliënt na verblijf op jouw afdeling naar een zo goed mogelijk aangepaste woonomgeving.

Vakinhoudelijk een erg interessante afdeling dus, waarbij jij echt het verschil kan maken voor cliënt en omgeving.

Wat krijg je van ons?

 • Contract voor onbepaalde tijd, het aantal uur wordt bepaald in overleg met jou.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier