Backend Developer
IT Recruitment BV
Utrecht, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie Backend Developer Aanvraagnummer 98656 Expertise PHP, SQL Regio Utrecht Startdatum ASAP Duur Vast dienstverband Werkzaamheden Voor onze klant in Utrecht zoeken een Backend Developer, die met name bekend is met PHP en MS-SQL en die een spin in de bedrijfsvoering durft te zijn.

Nu en in de toekomst. Ervaring met Javascript en Security best-practices helpt en interesse in Elasticsearch en Netwerk- configuratie is helemáál meegenomen.

Wil je samenwerken met prettige collega’s waarmee je kunt lachen, discussiëren en nieuwe dingen bedenken. Solliciteer dan direct.

Functie-eisen Je hebt goede kennis van PHP en MSSQL Ervaring met Javascript is een pré Eventueel kennis van Security best-practices en interesse in Elasticsearch en Netwerk- configuratie Organisatie Koninklijke Rijnja is Nederlands grootste en meest innovatieve print provider van Nederland.

Wij printen en digitaliseren voor overheden, hogescholen en universiteiten, multinationals, bouwondernemingen, advocatenkantoren, ambassades en musea.

Al ruim 125 jaar. We zijn altijd met de tijd meegegaan en doen dat elke dag opnieuw. We hebben een klein fanatiek team van developers die onze dienstverlening het bezorgen van een printopdracht binnen enkele uren door heel Nederland zo makkelijk mogelijk maken.

Kijk maar eens naar onze website www.rijnja.nl. Daar zit veel intelligentie en technologie achter. Allemaal zelf ontworpen en gemaakt.

Het is de laatste jaren de kern van ons bedrijf geworden en het belang van digitalisering zal voor ons alleen nog maar toenemen.

Wij spelen daar altijd snel op in, slimme oplossingen die onze klanten echt helpen, geen grote systemen die jaren implementatie vergen en waar iedereen maar een klein deeltje van ontwikkelt.

Rijnja is een familiebedrijf en dat merk je. Een betrokken directie die weet waarover ze het hebben en die iedereen persoonlijk kent.

Een ontspannen werksfeer waar rekening wordt gehouden met ieders wensen en situatie. Thuis- of onderweg werken? Goeie ideeën?

Cursussen volgen? Bij Rijnja is alles bespreekbaar als je in ons familiebedrijf wordt opgenomen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier