Jurist Omgevingsrecht (medior)
Eiffel
Amsterdam
2 dagen geleden

Jij gaat door middels van jouw bijdrage impact leveren aan het ruimtelijk beleid. En dan ook nog samenwerken met dé experts op het gebied van Omgevingsrecht bij EIFFEL.

DIT GA JE DOEN

Wat is er nu leuker om te werken aan een onderwerp waar ieder mens in Nederland mee te maken heeft? De fysieke leefomgeving raakt namelijk iedereen.

Je zou haast kunnen zeggen dat jij als jurist bepaalt wat mensen in de omgeving zien. Uiteraard conform het opgestelde beleid.

Als Jurist Omgevingsrecht ga je je - onder andere - bezig houden met het ondersteunen van de implementatie van de Omgevingswet.

Je denkt mee en doet voorstellen over de uit te stippelen strategie door bijvoorbeeld mee te schrijven aan nieuw beleid.

In de rol van projectmedewerker maak je nieuwe initiatieven of gebiedsontwikkelingen mogelijk.

Dit doe je niet alleen maar binnen het team Lokale Overheid Legal met meer dan 70 collega juristen met elk hun expertise.

Binnen het expertiseteam Omgevingsrecht lever je een proactieve bijdrage waarbij je kennis deelt door jurisprudentie overleggen, intervisie bijeenkomsten en andere vormen van kennisoverdracht.

Samen ontwikkel je slimme oplossingen bij opdrachtgevers zoals gemeenten, provincies, waterschappen of omgevingsdiensten.

Oplossingen die bijdragen aan een kwaliteitsverbetering van het juridische handelen van de opdrachtgever. Jij vervult hierbij de rol van gesprekspartner en geeft advies over complexe vraagstukken.

Jij pakt dit professioneel aan, want je :

 • begeleidt bestemmingsplanprocedures en herzieningen van het omgevingsplan;
 • geeft uitvoering aan de informele aanpak in bezwaar;
 • vervult als behandelaar of voorzitter bezwaarzaken tijdens ambtelijk horen;
 • stelt adviezen over bezwaarschriften op als secretaris van de bezwaarschriftencommissies;
 • stelt beslissingen op en draagt zorg voor de besluitvorming door het bevoegde bestuursorgaan;
 • vertegenwoordigt afhankelijk van jouw ervaring de opdrachtgever bij de rechtbank of Raad van State in geval van een geschil;
 • geeft juridisch advies over beleid en regelgeving op het terrein van Omgevingsrecht.
 • DIT KRIJG JE VAN ONS

 • Bruto maandsalaris tussen 2700 en 3500 euro per maand (afhankelijk van ervaring en inhoudelijke kennis);
 • Onkostenvergoeding : tussen de 60 of 110 euro netto per maand;
 • Bonusregeling;
 • Leaseauto en OV-kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Zakelijke telefoon (ook voor privégebruik);
 • Groot aanbod aan training & opleidingen;
 • Premievrij pensioen;
 • Collectiviteitskorting.
 • DIT BEN JIJ

  Telkens weer een nieuw project, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen. Je verstaat je vak en bijt je vast in vraagstukken.

  Hiermee weet je zaken daadwerkelijk voor elkaar te krijgen en blijf je groeien als consultant.

  Je biedt klanten de "EIFFEL experience". " Dat is er één van EIFFEL" zien we als kwaliteitsstempel. Je zet altijd het stapje extra wat de klant niet verwacht, je neemt de klant mee in successen en mislukkingen, in verbazingen en ideeën.

  Je bent nieuwsgierig, hebt zelfreflecterend vermogen en bent (een tikkeltje) eigenzinnig. Hiermee heb je een frisse blik bij alles wat je doet en bouw je actief mee aan de "EIFFEL community".

  Want ondernemen doen we samen!

  Voor de functie van Jurist Omgevingsrecht breng je daarnaast het volgende mee :

 • Een afgeronde hbo- of wo opleiding richting Omgevingsrecht of Planologie;
 • Op z’n minst 1 jaar ervaring met het werken met of in de geest van de Omgevingswet;
 • In bezit van ruime kennis van de algemene wet bestuursrecht.
 • WERKEN BIJ EIFFEL

  Wij zijn sterk in bedrijfsvoering en maken strategie werkzaam. Wij verbinden de beste juristen, financials & bedrijfskundigen met toonaangevende en impactvolle organisaties.

  Met onze hechte community van expertise en talent geven wij dagelijks invulling aan onze partnerships op het vlak van versterking en verbetering van de bedrijfsvoering.

  Wij hebben de ambitie om de beste community van expertise & talent van Nederland te worden. Een community van hoogopgeleide professionals met een gezamenlijke groeimindset.

  Hierbij werk je als EIFFELaar nooit alleen.

  Bij ons sta jij als talent centraal. Wij hebben een cultuur van volledig jezelf zijn. Wij zijn betrokken en hebben oprechte interesse in mensen, staan open voor feedback en willen dagelijks leren.

  We dagen je uit op verschillende terreinen. Dit doen we door afwisselende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Maar ook door inspirerende collega's die elkaar uitdagen binnen de verschillende expertise teams, door nieuwe proposities, het organiseren van webinars of het schrijven van artikelen.

  De cultuur van topprestaties, maar ook van werkplezier en mee ondernemen binnen een groeiend consultancy- & interimbureau, maakt dat EIFFEL een omgeving biedt om alles en meer uit jezelf te halen.

  INTERESSE?

  Stuur jouw cv en motivatie vóór 22 april!

  Voor meer informatie neem contact op met Dzunia Hochstenbach via 0647926359 of dhochstenbach eiffel.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier