Projectleider infrastructuur
Provincie Flevoland
Lelystad, Flevopolder, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Locatie Lelystad De provincie Flevoland is de jongste en tevens snelst groeiende provincie van Nederland. Waar ooit alleen het water van de Zuiderzee was, is nu de jongste provincie van het land te vinden.

Flevoland is de thuishaven voor ruim inwoners op een oppervlakte van km2 aan land en water. Een gebied waar denken en doen samenkomen in fascinerende projecten en activiteiten.

De provincie is een uitdagende en inspirerende werkgever. Een flexibele en slagvaardige organisatie die snel reageert op veranderingen in onze omgeving.

We zoeken mensen die deze eigenschappen zelf ook in huis hebben. De afdeling Meer dan 100 medewerkers van de afdeling Infrastructuur houden zich bezig met de realisatie van infrastructurele projecten (Ingenieursbureau) en het beheren & onderhouden van de wegen, vaarwegen, bruggen en sluizen (Bureau Wegen & Vaarwegen).

De afdeling waar je komt te werken kent een hechte samenhang. Er heerst een open informele sfeer, gericht op het gezamenlijk klaren van de klus.

Het Ingenieursbureau heeft een uitdagende en complexe projectportefeuille aan werkzaamheden. Wat ga je doen Als Projectleider Infrastructuur wordt je binnen het Ingenieursbureau op de afdeling Infrastructuur verantwoordelijk voor de meer reguliere projecten.

Dit is georganiseerd per regio. Als projectleider wordt je verantwoordelijk voor de coördinatie, aansturing en juiste oplevering van onze infrastructurele projecten in de regio Flevoland Oost.

Wat breng je mee Een afgeronde HBO opleiding in het vakgebied Civiele Techniek Meerjarige relevante werkervaring als projectleider infrastructuur Kennis van en ervaring met projectmanagement technieken Aantoonbare technische en financiële kennis van infrastructurele projecten Leiderschap, gericht op samenwerking met anderen en in staat om in teamverband tot oplossingen te komen Proactieve en resultaatgerichte houding Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wat bieden wij jou Een organisatie met een relatief kleine omvang, waardoor je snel resultaten ziet van jouw inzet Een salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding, van minimaal € ,07 en maximaal € (schaal 10) bij een 36-urige werkweek Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individuele Keuze Budget van circa 22% bovenop je maandelijkse salaris (op jaarbasis € ,22 - € ,94 bruto) De mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, mogelijkheid tot flexibel werken, een laptop en iPhone van de zaak en een NS Business Card Een persoonlijk opleidingsbudget van € Een uitstekende balans tussen werk en privé Een dienstverband voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling Een werkplek op 2 minuten lopen van station Lelystad, die ook met de auto goed te bereiken is.

Meer informatie en reageren Wil jij je talenten graag inzetten bij provincie Flevoland? Reageer dan vóór 18 november 2019 via de 'Solliciteer' button.

 • Wil je eerst meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Otto Telkamp, manager van het Ingenieursbureau van de afdeling Infrastructuur : 06 - ;
 • Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Referentienummer : 1962 Sluitingsdatum : 17-11-2019 Contactpersonen : Dick Visscher tel.

  0320-265410 Otto Telkamp tel. : 0320-265251 mobiel : 06-28902742 Company homepage : Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier