Ervaren Wmo consulent
Maandag
Enschede, Netherlands
20 uur geleden

Over de functie

Als Wmo consulent zit jij op je plek bij je huidige werkgever. Het antwoord dat ik van jou ontvang op mijn vraag of jij toe bent aan een nieuwe uitdaging.

Jij hebt immers een vast dienstverband en er heerst een goede werksfeer. De laatste tijd ben jij op zoek naar de volgende stap.

Herken jij dit en sta jij stiekem open voor iets nieuws? Ga dan het gesprek aan met mij. Wie weet haal ik jou over om jouw nieuwe uitdaging aan te gaan!

Jij bent werkzaam (geweest) als (allround) Wmo consulent bij een gemeente. Als ervaren Wmo consulent, ben jij natuurlijk bekend met de te verrichten werkzaamheden.

Jij voert met veel plezier keukentafelgesprekken en jij bent een kei in het opstellen van goede rapportages. Jij stelt de zelfredzaamheid van de burger altijd centraal!

Kom jij als Wmo consulent bij Maandag® werken, dan bied ik jou :

 • Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
 • Een kilometervergoeding van 0,19 ct per km.
 • Uitzicht op een vast dienstverband.
 • Wie zoek ik?

  Naast een afgeronde relevante HBO-opleiding, beschik jij over :

 • Aantoonbare kennis en ervaring als Wmo consulent.
 • Gedegen kennis van de relevante Wmo wet- en regelgeving en de sociale kaart.
 • Ervaring met gesprekstechnieken en keukentafelgesprekken (OZL, OMD, WRV).
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Een creatieve, enthousiaste en flexibele instelling.
 • Over het bedrijf

  Hou jij van afwisseling én verlang jij naar zekerheid? Dan is Maandag® iets voor jou. Maandag® detacheert professionals in de publieke sector.

  Waarom Maandag®? Naast het werkgeluk dat bij Maandag® voorop staat, investeren wij in persoonlijke ontwikkeling door het verzorgen van verschillende opleidingen.

  En ja, ook bij Maandag® kunnen wij de zekerheid bieden die jij nodig hebt om die nieuwe uitdaging aan te gaan!

  Ben jij niet bang om een nieuwe uitdaging als Wmo consulent aan te gaan? Bel of app mij (06-83255376). Een mailtje sturen kan ook (cynthia.krikke maandag.nl).

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier