Specieel analist
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
6 dagen geleden

Afdeling

Onze unit histologie en immuunpathologie maakt deel uit van de afdeling Pathologie, die weer hoort bij de divisie Laboratoria, Apotheek en Biomedische Genetica van het UMC Utrecht.

Het diagnostische proces van de afdeling begint vaak in onze unit. In het proces besteden we veel aandacht aan klantgerichtheid en patiëntveiligheid.

Profiel

Je hebt een hlo-opleiding afgerond en ervaring met immuunhistochemische en andere histochemische technieken. Voor deze functie moet je in staat zijn om alle diagnostische bepalingen binnen ons kwaliteitssysteem zorgvuldig uit te voeren.

Verder functioneer je goed in teamverband en denk je graag mee over verbeteringen in ons laboratorium.

Het salaris voor deze 89-100% functie bedraagt maximaal € 3.099,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een vaste aanstelling met een proeftijd van een jaar.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-

werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier