Sociaal Pedagogisch Werker
Allerzorg
Eemnes (gooi- en vechtregio)
4 dagen geleden

Ben jij die flexibele en meedenkende sociaal pedagogisch werker die we zoeken?

Hoe jij het verschil kunt maken

Jij wordt enthousiast als je anderen kunt helpen. Als je als sociaal pedagogisch werker ondersteuning kunt bieden aan jouw cliënten die door omstandigheden, beperkingen of belemmeringen extra pedagogische of psychiatrische ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse leven.

Je vindt het leuk om te werken in de woon- en leefsituatie van jouw cliënten, deinst niet terug voor complexe gezinssituaties en denkt graag mee over oplossingen om jouw cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten deelnemen aan de maatschappij.

Om de zorg voor hen zo goed mogelijk te kunnen leveren stel je onder supervisie een begeleidingsplan op met daarin de doelen die jij met je cliënten besproken hebt.

Dit plan stem je volgens een methodische aanpak af met andere hulpverleners.

Je maakt onderdeel uit van de divisie kind en gezin van Allerzorg. Binnen de divisie kind en gezin werken de disciplines medische kindzorg, (gezins)begeleiding en gespecialiseerde kraambegeleiding nauw met elkaar samen.

Onze aandacht ligt op het integraal werken vanuit een holistische visie. Het accent van de begeleiding ligt op ondersteuning van kinderen en gezinnen waarbij sprake is van gedragsproblematiek en / of beperking / ziekte bij het kind, begeleiding aan kwetsbare zwangeren en opvoedondersteuning voor (aanstaande) ouders en hun gezin.

Deze begeleiding doe je samen met een gezinshulpverlener SKJ, waarbij jij de praktische begeleiding uitvoert.

Het team van (gezins)begeleiding wordt inhoudelijk ondersteund door een gedragsdeskundige en systeemtherapeut.

Werken vanuit ons hart, dát is wat we bij Allerzorg doen.

Vanuit deskundigheid en met respect en waardering voor onze cliënten leveren we elke dag weer de beste zorg, preciés zoals we dat ook voor onze naasten zouden willen.

Jij kunt ons daarmee helpen!

Over ons :

Allerzorg is een innovatieve zorgorganisatie; specialist in zorg thuis. In heel Nederland zijn onze teams actief om zorg en begeleiding te verlenen onder andere op het gebied van jeugdhulp en wmo, medische kindzorg, (kinder) palliatieve thuiszorg en wijkzorg.

Onze cliënten hebben hun zorg aan ons toevertrouwd, en wij zetten ons met volle toewijding voor hen in. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze cliënten zich veilig en gewaardeerd voelen.

Wij luisteren naar hen en stellen de wensen van onze cliënten centraal.

We houden niet van ingewikkelde procedures en lange wachttijden. Wanneer er zorg gevraagd wordt, dan zorgen we voor onze cliënten.

Precies zoals we dat voor onze vaders, moeders, kinderen of geliefden zouden doen : liefdevol en aandachtig.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier