Uitvoerder renovatie, verbouw, onderhoud
Link Engineers
Baarn, Nederland
3 dagen geleden

Onze opdrachtgever is een relatief kleinschalig bouwbedrijf, gevestgigd tussen Utrecht en Amsterdam. Hun werkgebied is ook veel in 't Goy en Amsterdam e.

o. Ze zijn specialist op het gebied van renovatie, verbouw en onderhoud en soms kleine nieuwbouw en ze werken binnen zowel de zakelijke- als de particuliere markt.

Ze zitten veel in het wat luxere segment en ze hebben varierend werk, waardoor je werk afwisselend blijft. Voorbeeldprojecten zijn : verbouwen van een wellnesscentre, nieuwbouw van een luxe villa, renovatie van een grachtenpand, onderhoud binnen universiteiten etc.

Beschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren uitvoerder, die zelfstandig 1 of meerdere projecten kan begeleiden.

Vaak zit er een projectleider op het project, waarmee je samen verantwoordelijk bent voor het project. Het kan een keer voorkomen dat je mee moet werken, maar meestal niet.

Je projecten varieren in grootte van een paar ton tot een paar miljoen euro.

Functie eisen

Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als uitvoerder (bij voorkeur meer) en je hebt bij voorkeur ervaring in de renovatie, verbouw en onderhoud.

Je hebt daarnaast een bouwkundige opleiding afgerond en je bent bereid om naar Amsterdam te reizen.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een salaris wat minimaal marktconform is, de voorwaarden van de UTA CAO en een bedrijfswagen.

Sollicitatie

Interesse? stuur dan je cv naar marlous link-engineers.nl of bel 06-3980840

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier