Persoonlijk begeleider
Humanitas DMH
Utrecht
4 dagen geleden

SolliciterenSolliciteren

Vanaf 28 uur

Jij weet vast al wel wat je belangrijk vindt in jouw baan. Zo wil je je vrijheid om te doen waar je goed in bent, geloof je in de kracht van samenwerken en werken vanuit de driehoek.

Humanistisch waarden zoals eigen regie, verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid sluiten naadloos aan bij jouw DNA. Werken vanuit verbindend gezag zie jij als de goede aanvulling op jouw kennis en ervaring om bij te dragen aan het geluk van jouw jongeren in jouw Homerunhuis in Utrecht.

Zijn wij jouw match?

Is dit alles voor jouw vanzelfsprekend? Dan zouden wij graag bij je op gesprek komen! Want ook wij hebben ons eigen verhaal dat wij graag met je willen delen.

We vertellen graag waar wij voor staan, wat ons DNA is, en dat onze rode loper voor jou uitgerold wordt als wij een match blijken te zijn.

 • Bij ons krijg je namelijk alle vrijheid om te doen waar jij goed in bent. Ja dat staat mooi op papier, maar we zijn maar even heel onbescheiden;
 • bij ons is het ook echt zo. Kijk maar eens naar de vlogs van collega’s, waarin zij je vertellen wat werken bij Humanitas DMH betekent.

  We bieden je een salaris afgestemd op jouw ervaring in salarisschaal FWG 40 / 45 cao gehandicaptenzorg, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, vakantiedagen, PBL uren, eindejaarsuitkering en de mogelijkheid tot bijdrage aan je sportabonnement, privé laptop of telefoon.

  Jouw ontwikkelling vinden wij super belangrijk en dus bieden we je volop opleidingsmogelijkheden.

  Even iets over ons Homerunhuis

  Het biedt plek aan jongeren met een licht verstandelijke beperking en multi-problematiek. Zij hebben het lastig in onze complexe samenleving.

  Dat kan leiden tot bijvoorbeeld schulden, criminaliteit en / of verslaving, dak- en thuisloosheid en psychische problematiek.

  Het Homerunhuis biedt jongeren tussen de 16 en 27 jaar een leertraject om het eigen leven weer op de rails te krijgen en te ontwikkelen naar meer zelfstandigheid.

  Jij bent onze match

 • als samen bouwen en creëren helemaal jouw ding is. Je bevlogen en betrokken bent en werkt vanuit gelijkwaardigheid en verbindend gezag met de jongeren en je collega’s.
 • Je een hbo-opleiding op zak hebt en als je mega veel zin in een toffe uitdaging!

  Wanneer nodig jij ons uit voor thee of koffie?

  Dus denk je dat je wel wilt kennismaken met ons? Dan mag je ons gewoon uitnodigen voor een kop thee of koffie. Dit kan bij ons in het Homerunhuis, maar mag ook eerst digitaal, samen komen we daar vast wel uit.

  Dit bieden wij jou

  Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde blije medewerker.

  Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistisch achtergrond is voelbaar en zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn.

  En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid in alle vrijheid.

  Wil je meer weten of stuur je ons gelijk een uitnodiging?

  Na jouw reactie of uitnodiging zorgen wij dat je binnen 48 uur van ons hoort. We kijken ernaar uit jouw te mogen ontmoeten en te kijken of wij samen een goede match zijn. Tot snel! : -)

  Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

  Een noot voor externe bureaus : wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen, bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!

  SolliciterenSolliciteren

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier