Tankreiniger
You-Select Recruitment
Hengelo, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Je gaat aan de slag als tankreiniger bij een bedrijf in Hengelo. Hier worden je de kneepjes van het vak bijgebracht. Je werkt in een vochtige omgeving waar je met geautomatiseerde systemen de tankwagens gaat reinigen.

Tevens kan het voorkomen dat je bij aangekoekte tanks van binnen, de tankwagen in moet om de resten eruit te halen. Dit komt echter niet zo heel vaak voor.

Meestal zijn het korte spoelingen van 15-20 min. Je bent volledig beschermd tegen vuil en chemicalien. Je werkt in een 2 ploegen systeem.

van 07 : 30 tot 16 : 30 uur of van 11 : 00 uur tot 20 : 00 uur. Je kunt per direct starten. Belangrijke profiel eisen, doorzetten, hard werken, tegen vuil en viezigheid kunnen, veiligheid ten alle tijde bewaken.

Wil om te werken

Iets mooi schoon willen maken

Bewust van veiligheid

Goed kunnen luisteren en leren

Over de werkgever

Grote speler in de reiniging van emballage.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier