Professional APV en bijzondere wetten
Maandag
Zwolle, Nederland
2 dagen geleden

Over de functie

Vanuit Maandag® Zwolle zijn wij op zoek naar een vergunningverlener APV en bijzondere wetten. Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® krijg je de kans om bij verschillende gemeenten aan de slag te gaan als specialist op het gebied van APV en / of bijzondere wetten.

Als vergunningverlener APV en bijzondere wetten ben je verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vergunningaanvragen.

Je houdt je bezig met een breed en afwisselend scala aan onderwerpen, bijvoorbeeld horeca, evenementen, overlast, veiligheid en toezicht in de gemeente.

De binnenkomende aanvraag neem je in behandeling, je toetst deze aan de wet- en regelgeving en waar nodig win je extra informatie in bij de desbetreffende (externe) partij.

Op basis van deze informatie kun jij vervolgens beslissen of je de vergunning al dan niet verleent.

In de functie als vergunningverlener APV en bijzondere wetten heb je daarmee directe invloed op de leefbaarheid binnen de gemeente.

Maar ook heb jij hiermee dus invloed op de evenementen die er plaats mogen vinden binnen de gemeente zoals bijvoorbeeld festivals maar ook demonstraties.

Bij een aanvraag vanuit een horecaonderneming heb je veel contact met collega’s in de dagelijkse overleggen omtrent drank- en horeca vergunningen en exploitatievergunningen.

Al deze opgedane informatie koppel je dan weer terug aan de ondernemer die de aanvraag voor de vergunning heeft gedaan.

Belangrijk is dat jouw communicatieve vaardigheden uitstekend zijn, zowel schriftelijk als mondeling. Je werkt zeer nauwkeurig en kijkt met een kritische blik naar werk en dat van jouw collega’s.

Functie eisen

 • Afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in juridische richting
 • Enkele jaren werkervaring als vergunningverlener APV en bijzondere wetten
 • Kennis van de geldende wet- en regelgeving
 • Voldoe je niet geheel aan bovenstaand profiel maar ben je wel geïnteresseerd? Ook dan ontvang ik graag jouw sollicitatie om samen te kijken naar de mogelijkheden.

  Over het bedrijf

  Vind jij afwisseling in jouw werk belangrijk, een kijkje kunnen nemen in verschillende keukens’, maar wel vanuit de zekerheid van een (vast) dienstverband?

  Kom dan werken bij Maandag®!

  De professionals die bij Maandag® werken houden van hun werk, hebben kennis van zaken en beschikken over een gezonde portie ambitie.

  Vanuit de zekerheid van dit dienstverband ga je op detacheringsbasis aan het werk bij onze opdrachtgevers binnen de publieke sector.

  Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, zo hebben we onze eigen Academy en bieden we je een persoonlijk opleidingsbudget.

  Ook kun je je netwerk uitbreiden door onze Club Maandag® bijeenkomsten.

  Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent en blij van wordt. Tot Maandag®!

  Bel of app mij op 06 30 97 18 80 of stuur een berichtje naar romy.wennekes maandag.nl

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier