Schadeacceptant
Novadia
Heel Nederland, NL
5 dagen geleden

Over deze functie

Risico's kom je in het leven altijd tegen, maar niet voor iedereen zijn deze zelf goed in te schatten. Een ervaren acceptant helpt daarom zijn / haar klanten hier zo goed mogelijk mee.

Jouw klanten willen graag een nieuwe schadeverzekering aanvragen, jij zorgt ervoor dat dit proces zo goed mogelijk verloopt en controleert de risico's die een nieuwe aanvraag met zich meebrengen.

Het is dus van belang dat jij risico's kunt inschatten en dit nauwkeurig en secuur doet. Ook 'nee' is een antwoord! Een goede communicatie tussen jou en de klant, maar ook tussen jou en jouw toekomstige collega's is hierbij zeker van belang.

Je zal veel schakelen tussen mede-adviseurs en zowel vragen van hen als van de klant beantwoorden.

Tot slot hoort het bijhouden van de administratie er ook bij. Van het verwerken van inboedelwaardemeters tot aan het wijzigen van rekeningnummers.

Een diverse baan waarin jij jouw expertise kwijt kunt, maar je ook kunt blijven ontwikkelen in de schadebranche.

Jouw profiel

 • Je hebt Wft-Basis en Wft-Particulier;
 • Wft-Zakelijk is een pré;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je kunt goed werken in teamverband;
 • Je hebt al ervaring met het werken als schadeacceptant.
 • De opdrachtgevers

  Jouw toekomstige opdrachtgever bevindt zich in vrijwel geheel Nederland. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag bij één van de grote verzekeraars in een plaats als Rotterdam, Amsterdam of Utrecht, of juist bij een kleinere bedrijf die optreedt als intermediair.

  Bij Novadia zorgen wij ervoor dat wij jou leren kennen en kijken welke opdrachtgever en welke opdracht het beste bij jou past.

  Waarom Novadia?

  Detacheren bij Novadia betekent een baan vinden die bij jou past. Dat je dáár geplaatst wordt waar jij je op je plek voelt en waar je veel kunt leren.

  Novadia is voor mensen : wij willen jou persoonlijk kennen en begeleiden. Bij ons ben jij geen nummer, maar een naaste collega.

  Wij zijn er voor nieuwsgierige en creatieve mensen en zetten ons personeel op de eerste plaats.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier