Data Specialist - Wageningen - Medior
CareerValue B.V.
Wageningen, NL
4 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Dit is echt een hele gave rol als Data Engineer. Je krijgt met ontzettend grote datasets te maken die jij gaat prepareren, verrijken en modelleren.

Je gaat pipelines bouwen waar je collega Data Scientisten mee gaan werken en je gaat ook werken aan de doorontwikkeling van het bestaande data platform.

Je gaat onder andere werken met Hadoop, Python , R, Spark en SQL .

Het enige minpuntje aan deze functie is dat je meer vakantiedagen krijgt dan dat je eigenlijk op zou willen maken!

Functie-eisen :

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (Informatica, wiskunde, Econometrie)
 • Je hebt (ruime) ervaring als Data Engineer
 • Je hebt kennis van Hadoop, Python , R, SQL
 • Je hebt ervaring met Scrum
 • Je bent een communicatieve teamspeler
 • Bedrijfsomschrijving :

  Als Data Engineer voeg je ontzettend veel toe aan het wel en wee van tienduizenden bedrijven wereldwijd. Van kleine start-ups tot grote ondernemingen en alles wat daar tussenin zit.

  Er is een grote IT afdeling van ruim 100 man die applicaties ontwikkelen voor het goed managen van deze ondernemingen. Er is een ontzettend grote hoeveelheid data beschikbaar waar jij jouw data tovenaarskunsten op los mag gaan laten.

  Wat dit bedrijf mede zo bijzonder maakt is dat veel aandeelhouders ook klant zijn waardoor de beslissingen die genomen worden ook echt met know how uit de business zelf vandaan komen.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier