HOOFDMONTEUR SERVICE EN ONDERHOUD
Feenstra
Tiel
2 dagen geleden

Wie is Feenstra?

Feenstra is 100% dochter van Vattenfall en, mede gedreven door de energietransitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon en beveiliging, hierbij gebruikmakend van slimme technieken.

Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke landelijke klantenbasis. Binnen Feenstra zijn we bezig met de Trots Op Feenstra (TOF) expeditie, waarbij het belangrijk is de optimale klantbeleving te leveren in alle facetten van onze dienstverlening.

Wat ga jij doen?

Feenstra in Tiel gaat flink uitbreiden en heeft drie vacatures voor de functie van Hoofdmonteur Service & Onderhoud open staan.

Als Hoofdmonteur bij Feenstra in Tiel ga je ongeveer 10 S&O Monteurs begeleiden. Jij, de specialist, bent naast vraagbaak voor monteurs ook degene die hun opleidingsbehoefte in kaart brengt.

Ook voer je werkplekinspecties uit. Zo verbeter je de kwaliteit van jouw monteurs. Zelf ga je ook nog op pad om service & onderhoud uit te voeren.

Meestal zijn dat (herhaal) storingen die moeilijk op te lossen zijn. Zo blijf je binding houden met de praktijk.

Een ander belangrijk deel van je werk vindt plaats op kantoor. Je bent verantwoordelijk voor technische rapportages, technisch overleg met zakelijke klanten zoals woningstichtingen.

En je werkt aan plannen voor complexmatige kwaliteitsverbeteringen.

Wat bieden wij?

Feenstra is volop in beweging. Werken bij Feenstra betekent meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving die een belangrijke transitie doormaakt.

Het is tevens onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt en daarnaast professionaliteit en gedrevenheid van medewerkers beloont.

Je komt terecht in een informele organisatie met een fijne werksfeer en leuke collega’s.

Het Service & Onderhoud team bestaat uit ongeveer 70 S&O Monteurs en (uiteindelijk) 6 Hoofdmonteurs. Samen met Teammanagers Monique, Jan en Wiljam zorg je ervoor dat de kwaliteit verbetert en de werkdruk afneemt.

Feenstra is een professionele organisatie met een informele en gezellige werksfeer.

 • Bruto maandsalaris tussen €2.724,- en €3.185,-
 • Een vast contract (onbepaalde tijd) bij Feenstra.
 • Je hebt ieder jaar recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband.
 • Naast je reguliere uren worden ook je reisuren vergoed.
 • Ook deel je mee in de winstuitkering, heb je recht op 8% vakantiegeld en is er een goede pensioenregeling.
 • Je hebt korting op Feenstra-producten en op stroom en gas van Vattenfall.
 • Het is mogelijk om met belastingvoordeel goedkoper te sporten, een fiets te kopen of andere producten aan te schaffen.
 • Feenstra heeft oog voor persoonlijke ontwikkeling en uitdagende projecten. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf via opleidingen en cursussen te blijven ontwikkelen.
 • Wat vragen wij van jou als Hoofdmonteur Service en Onderhoud?

  Als Hoofdmonteur beschik je over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van installatietechniek m.b.t. verwarmingstechniek in de meest brede zin van het woord.

  Je vindt het leuk om deze kennis op een begrijpelijke en prettige wijze aan monteurs over te brengen. Verder beschik je over :

 • Minimaal een mbo 3 opleiding in de installatietechniek
 • Relevante werkervaring
 • Een geldig rijbewijs B
 • Je draait mee in de storingsdienst. Dat is één vaste avond in de week en één weekend in de vier weken. Tot slot ben je iemand die graag op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier