Medewerker Uitvaart Ede - Voorthuizen (20 - 24 uur)
Monuta
Ede - Voorthuizen
2 dagen geleden

Ben je op zoek naar een bijzondere baan in een betekenisvolle branche? Een baan waarin je er direct aan bijdraagt om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel te realiseren?

Dan is deze vacature voor 20 - 24 uur bij ons uitvaartcentrum in Ede zeker iets voor jou! Als allround Medewerker Uitvaart ben je zowel voor als achter de schermen de steun voor de Uitvaartverzorgers en de nabestaanden.

de baan

Als Medewerker Uitvaart kom je ons team in regio Ede - Voorthuizen versterken. Dit team bestaat meerdere medewerkers Uitvaart, aangestuurd door Monique van den Vijver, Teamleider Facilitair regio Midden.

Als Medewerker Uitvaart wordt je ingezet in onze uitvaartcentra, verzorg je condoleances en plechtigheden en verricht je hiertoe voorbereidende taken.

Je ontvangt en begeleidt bezoekers en familie en staat deze te woord.

Als Medewerker Uitvaart bezoek je regelmatig families thuis. Je brengt rouwkaarten of haalt rouwgoederen, die nodig zijn voor een thuisopbaring, op.

Je helpt mee met het sluiten van de uitvaartkist, doet zelfstandig thuiscontroles en schakelt, indien nodig, een Laatste Verzorger in.

Het grootste deel van de dag ben je onderweg.

Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van de aula en de verzorging van de muzikale omlijsting van de plechtigheid.

Daarnaast onderhoud je contacten met uitvaartondernemers en leveranciers. Je steekt graag de handen uit de mouwen, verzorgt koffietafels en verricht allerlei schoonmaakwerkzaamheden in de diverse (sanitaire) ruimtes.

Ook is het perfect organiseren en inrichten van de ruimtes voor belangstellenden en de familiekamer voorafgaand aan de condoleances of uitvaartdiensten ook onderdeel van jouw werk.

Je verzorgt samen met de collega's de voorbereidingen, je werkt geordend en zorgt dat naderhand alles schoon wordt achtergelaten.

Je zorgt ervoor dat het uitvaartcentrum en de rouwkamers er altijd representatief en schoon uitzien.

Je hebt continu oog voor de familie en gasten en de emotionele omstandigheden waarin zij de uitvaartcentra bezoeken. Je past je moeiteloos aan en je bent er steeds wanneer dit nodig is.

Je vindt het niet erg om te helpen bij de opbaring van de overledene; ook schrik je er niet voor terug om bijvoorbeeld een ring of bril af te doen.

Je straalt warmte en gastvrijheid uit, treed daadkrachtig en hebt een sterke mentaliteit.

Kortom : deze baan past bij je als je op zoek bent naar een functie in een bijzondere branche waar jouw bijdrage ervoor zorgt dat gasten en nabestaanden met een goed gevoel op ieder afscheid terugkijken.

de kandidaat

Voor deze zeer gevarieerde functie breng jij sowieso mee :

 • minimaal een afgeronde Mbo4-opleiding;
 • technische vaardigheid in het inladen en bedienen van audio- en video-installaties. Van presentaties op scherm klaarzetten, usb-sticks met muziek samenstellen op verzoek van de familie of een dvd-opname verzorgen : jij hebt hier aanleg voor;
 • je bent communicatief sterk en hebt een hartelijke, gastvrije uitstraling naar onze klanten.
 • Als je ons team in Ede - Voorthuizen wilt komen versterken, dan vinden wij het ook belangrijk dat je :

 • om kunt gaan met zowel fysieke - als emotionele belasting;
 • uit de omgeving van Ede - Voorthuizen komt;
 • beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer;
 • 20 24 uur, flexibel inzetbaar, 7 dagen in de week, je werkt volgens een rooster.
 • Jouw persoonlijkheid? Je kunt goed omgaan met nabestaanden in emotionele situaties. Je hebt daarnaast geen moeite om geconfronteerd te worden met overledenen.

  Bijvoorbeeld bij het sluiten van een kist. Je bent iemand die altijd vanuit klanttevredenheid handelt en alle facetten van het werk op een uitvaartcentrum met beide handen aangrijpt.

  ons aanbod

  Kom jij jouw kennis en ervaring delen met Monuta? Dan stellen wij daar natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden tegenover :

 • een salaris tussen € 2.167,- en € 2.829,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
 • een eindejaarsuitkering ter hoogte van een dertiende maand en goede pensioenregeling;
 • een tijdelijk contract van 7 maanden, met de intentie je voor langere tijd aan Monuta te verbinden;
 • goede scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden om verder te groeien in jouw vakgebied;
 • een warm welkom binnen een team ervaren collega's.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier