Senior Adviseur Waterkeringen
Sweco AB
De Bilt, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Wij zijn succesvol in het verwerven en uitvoeren van dijkversterkingsprojecten. Onze klanten stellen hoge eisen aan de samenwerking en de procesmatige en inhoudelijke kwaliteit van ons werk.

Scherpte en inventiviteit stellen ons in staat steeds aansluiting te houden bij wat onze klant wil. Ons bedje is nooit gespreid.

Omdat de opgaven groot en complex zijn, zoeken wij versterking van ons team. Herken jij jezelf in deze context en het profiel, reageer dan!’.

Marc Everaars Teammanager Waterkeringen a.i.

Als Senior Adviseur Waterkeringen ben je inhoudelijk een sterke gesprekspartner voor onze klanten en je collega’s. Door jouw kennis en ervaring binnen het vakgebied fungeer je als vraagbaak en coach.

Samen met andere senior adviseurs begeleid je junior en medior adviseurs binnen projecten. Je werkt aan tenders en waterveiligheidsprojecten van haalbaarheidsstudies tot en met begeleiding van de realisatie.

Je hebt de afgelopen jaren geparticipeerd in de ontwikkeling van de waterveiligheidsfilosofie, het Ontwerp Instrumentarium en het Wettelijk Beoordelings Instrumentarium en vanuit die ervaring ga je een belangrijke rol spelen in de verdere toepassing ervan.

Het team Waterkeringen draagt vanuit haar kennis van waterkeringen bij aan integrale waterbouwkundige projecten. Wij zijn partner in grote toonaangevende projecten en we zijn daar trots op.

Voorbeelden zijn de Waddendijkversterking Delfzijl Eemshaven, de dijkversterking Marken en de dijkversterking Tiel-Waardenburg.

De afdeling Waterbouw bestaat uit enthousiaste professionals die naast waterveiligheid ook werken aan natte kunstwerken, tunnels, havens en vaarwegen.

Onze klanten zijn onder meer overheden zoals waterschappen, Rijkswaterstaat, provincies, en aannemers.

Wij zoeken

 • Je beschikt over een afgeronde HBO / WO-opleiding civiele techniek, fysische geografie of een vergelijkbare studie;
 • Je beschikt over ruime ervaring (tenminste 10 jaar) op het gebied van hoogwaterbescherming (primaire en regionale keringen);
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwerpen van waterkeringen;
 • Je hebt ruime ervaring met het werken in multidisciplinaire projectteams, bij voorkeur ook in de rol van ontwerpleider of technisch manager;
 • Het is een pré wanneer je ervaring hebt met Systems Engineering;
 • Je beschikt over ambitie en drive om samen met het team het beste resultaat te behalen en continu te verbeteren.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier