Business Controller
Total Specific Solutions
Nieuwegein, Utrecht, NL
1 dag geleden

Wil je onderdeel uitmaken van een jong team en een groeiende organisatie? Heb jij minimaal 1 jaar ervaring als financial en een afgeronde Master in de financiële richting?

Heb jij de ambitie om door te groeien naar een rol als Finance Manager & Control of zelfs CFO? Dan is deze rol iets voor jou!BEDRIJFTotal Specific Solutions (TSS) kenmerkt zich door de strategische visie dat specifieke markten om specifieke software vragen ofwel Vertical Market Software (VMS).

Deze visie resulteert in software die klanten helpt ambities sneller, efficiënter en effectiever te realiseren. Doordat klanten de waarde van deze vertical market software zien, heeft TSS zich de afgelopen jaren tot een succesvolle onderneming ontwikkeld met sterke marktposities.

Deze sterk groeiende organisatie, mede gedreven door meer dan 50 acquisities in de laatste 5 jaar, heeft een omzet over verschillende units verspreid over diverse landen waaronder Denemarken, Zweden, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, en Roemenië.

FUNCTIEWat bieden wij? Een interessante rol als business controller, waarin je uitgedaagd wordt om doordachte inzichten te creëren, die de performance van onze bedrijven verbetert.

Op deze manier leer je de verschillende TSS business units kennen en ontwikkel jezelf, op weg naar je volgende stap binnen TSS!Hoe doen we dit?

Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van het management en lever je een wezenlijke bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen van de business unit(s).

Je bewaakt de business performance en beïnvloedt tijdig corrigerende acties. Maandelijks vertaal je de verwachtingen in de Rolling Forecast en stel je kritische vragen.

Je ondersteunt de Managing Director en het MT bij het opstellen van de omzet en pricing strategie, kostenbeheersing en efficiency en je houdt attritie scherp in de gaten.

Je maakt gevraagd / ongevraagd, zowel gepland als adhoc, financial insights, die de mogelijkheden laten zien om de performance van de business te verbeteren.

Nieuw idee voor een product binnen 1 van jouw business units? Jij zet de business case op, die de financiële impact van het nieuwe initiatief in kaart brengt om te bepalen of het een slimme investering is.

Je krijgt de mogelijkheid om business control binnen TSS te leren kennen binnen business units die al wat langer onderdeel zijn van TSS en het vervolgens ook toe te passen om nieuwe acquisities.

Een echte uitdaging!Cijfers en data anno 2020? Dat is meer dan genoeg aanwezig. Maar hoe maak jij management informatie inzichtelijk?

Hoe goed ben jij in het communiceren van het verhaal achter de cijfers? Krijg jij management in beweging? Je kan Power BI tooling gebruiken om je hierbij te helpen.

Wij kijken nu al uit naar jouw eerste Smart Dashboard!Wie ben jij en wat vragen we van jou?Je bent een professional met ambitie, je hebt een basis in financial control en je krijgt vooral energie van het sparren met de business.

Je vindt het leuk om van data, bruikbare informatie te maken. Je gaat er vol voor en dit doe je graag samen met anderen.

 • Deadlines halen is voor jou geen enkel probleem. Op het moment dat het inzicht dat jij gegeven hebt, een positief effect heeft op de bedrijfsresultaten, kan jouw dag niet meer stuk!PROFIEL WO werk- en denkniveau (Bedrijfseconomie / Finance&Investing / Controlling / Accountancy);
 • 1-4 jaar relevante werkervaring Vloeiend Nederlands en Engels zowel in woord als geschrift Zeer goede Excel vaardigheden Ervaring met AFAS is een pré Ervaring met Power BI is een pré Sociaal en communicatief vaardig Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten Oplossingsgericht, flexibel en hands-on Kan presteren onder de druk van deadlinesAANBOD Uitdagende, inspirerende en internationale omgeving Een omgeving van jonge collega’s met veel financiële kennis Een informele hands-on cultuur Finance Development Program (FDP) Future Management Development Program (FMDP) Veel doorgroeimogelijkheden Goede arbeidsvoorwaarden

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier