Orderpicker
Luba
Rotterdam, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Over de functie

Voor jouw nieuwe werkgever in de Europoort zijn wij op zoek naar een ervaren orderpicker die ook bookingen in kan voeren.

Je gaat orderpicken en het gereedmaken van proviand- en technische orders in hun magazijn. Dit gebeurt met handscanners.

Deze goederen worden in het systeem Microsoft Navision ingevoerd. Het is dus van belang dat je relevante ervaring hebt met het invoeren van orders in het computersysteem.

 • Overige werkzaamheden zijn het contact onderhouden per telefoon en e-mail met collega's op het kantoor, toeleveranciers en collega'
 • s binnen andere vestigingen. Dit gebeurd voornamelijk in de Nederlandse en Engelse taal. Het is dus van belang dat je ook de Engelse taal (redelijk) beheerst.

  Een eventueel sollicitatiegesprek kan plaatsvinden in het Engels.

  Voor bovenstaande functie zoeken zij een eerlijk, enthousiast en vlot persoon voor versterking van hun team van 11 magazijnmedewerkers.

  Iemand die snel en secuur werkt, een collegiale teamplayer met humor! Een grote pre is iemand die ervaring heeft binnen de scheepsleverancierswereld en het systeem Microsoft Navision.

  De werktijden zijn van 08 : 00 uur tot 17 : 00 uur (incl. totaal 60 minuten pauze), maar zij zoeken iemand die er geen bezwaar tegen heeft om het werk af te maken mocht het een uurtje uitlopen.

  Over het bedrijf

  Jouw nieuwe werkgever is actief als scheepsleverancier en zorgt ervoor dat zeeschepen voedsel en gereedschappen aan boord ontvangen tijdens hun verblijf in de havens van Nederland en België.

  In hun magazijn hebben zij de meeste producten op voorraad, zo niet dan doen zij een beroep op hun toeleveranciers om ervoor te zorgen dat zij orders zo compleet mogelijk kunnen uitleveren aan de schepen.

  Er heerst een gezellige, collegiale sfeer in het bedrijf.

  Over Luba

  Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien.

  En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

  Functie eisen

 • Eigen vervoer (een must omdat er geen openbaar vervoer naar de locatie is)
 • Ervaring met het systeem Microsoft Navision
 • Communicatie Nederlandstalig en (basis) Engelstalig
 • Stressbestendig, bereidheid over te werken
 • Ervaring met elektrische pallettruck (EPT), vorkheftruck (certificaat) en reachtruck (certificaat)
 • Wat wij bieden

 • Werken met de pallettruck, vorkheftruck en de reachtruck
 • Reiskostenvergoeding tot €6,73 per dag
 • Kans bij goed presteren om direct bij werkgever in dienst te komen
 • Een uitdagende functie binnen een mooi internationaal bedrijf
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier