GGZ Regiebehandelaar AMBIT EPA-PS
Vincent van Gogh
Venlo, NL
3 dagen geleden

Voor ons AMBIT-team zijn we op zoek naar een leuke, collegiale en vernieuwende regiebehandelaar voor minimaal 24 uur per week .

Denk jij dat je ons team kan versterken, lees dan snel verder.

Wat maakt jouw functie gewoon anders?

Binnen Vincent van Gogh zijn we in 2020 gestart met een nieuw behandelaanbod; Ambulantisering EPA-PS. Passende ambulante zorg bieden voor mensen met een ernstige persoonlijkheidsstoornis, die zodanig instabiel of ontregeld zijn dat ze in het reguliere ambulante aanbod vaker buiten de boot vallen.

Realisatie hiervan vraagt om een stevig multidisciplinair ambulant team bestaande uit behandelaren van Vincent van Gogh, in nauwe samenwerking met netwerkpartners en het sociale netwerk van de cliënt.

AMBIT-werkwijze

AMBIT betekent Adaptive Mentalization Based Integrative Treatment. Het is een op mentaliseren gebaseerde werkvorm.

AMBIT heeft naast aandacht voor de patiënt ook structureel aandacht voor de samenwerking met naasten en andere netwerken waar de cliënt deel van uitmaakt.

Een mentaliserende houding staat daarbij centraal. Dat is een open, nieuwsgierige houding naar het begrijpen van eigen gedrag en het gedrag van anderen als gevolg van mentale toestanden zoals gevoelens, wensen, bedoelingen, etc.

Het is een bereidheid om te proberen te begrijpen hoe het is om jou te zijn op dit moment. AMBIT is gebaseerd op de hechtingstheorie en legt een sterke nadruk op het bouwen van relaties, niet alleen tussen de cliënt en de hulpverlener, maar ook met het netwerk.

AMBIT richt zich niet alleen op de cliënt en zijn symptomen, maar ook op andere levensdomeinen als wonen, werk en opleiding.

De cliënt en zijn directe omgeving en activiteiten staan dus centraal in plaats van de ziekte. Daarmee staan we nog dichter bij de patiënt, zijn naasten en andere hulpverleners, zonder verlies van onze specialistische kennis en deskundigheid.

De hulpverlener binnen AMBIT wordt keyworker’ genoemd. Deze keyworker is er op gericht om de middelen aan te reiken die de cliënt nodig heeft voor herstel en volwaardig burgerschap.

Het versterken van gezonde bestaande relaties is een belangrijke manier in de ondersteuning, zodat een psychotherapeutische behandeling beter vol te houden is.

Wat maakt jou gewoon anders?

 • Jij bent regiebehandelaar in de specialistische GGZ en ziet uitdaging in het werken binnen de ambulante setting.
 • Je bent een doorzetter die graag innovatief bezig is;
 • Je bent in het bezit van een AGB-code;
 • Je bent in staat als generalist de werkzaamheden te verrichten;
 • Je werkt graag zelfstandig, je bent klantgericht, initiatiefrijk, praktisch, efficiënt en resultaatgericht en ondernemings-minded;
 • Je vindt het een uitdaging om je kennis te delen en samen te werken binnen de verschillende rayons en met verschillende partijen in de GGZ keten;
 • Je hebt lef, neemt beslissingen en bent in staat om verbindend (samen) te werken.
 • Wat bieden we jou?

 • Een werkgever die groots denkt, klein handelt en snel beweegt;
 • En een passend salaris conform CAO GGZ afgestemd op je functie en je werkervaring;
 • Een organisatie die een langdurige samenwerking met je beoogd en je voor tenminste 24 uur aan zich wil verbinden
 • We zijn een grote organisatie dus samenwerking en kennis op doen op andere gebieden binnen Vincent van Gogh is geen probleem en vinden wij juist erg prettig;
 • Collega’s die je met open armen ontvangen en wegwijs maken in je nieuwe uitdaging;
 • We staan open voor nieuwe ideeën die de zorg verbeteren.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

  We vinden het belangrijk dat je zelf ook in balans blijft. Dit ondersteunt Vincent van Gogh met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Er valt bij ons veel te kiezen, zoals werken in deeltijd en flexibel werken. Met FiscFree kun je producten en diensten met 40% fiscaal voordeel aanschaffen.

  Andere voorbeelden van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zijn 100% betaald zorgverlof, een collectieve zorgverzekering, ouderschapsverlof en goede regelingen voor pensioen en reiskosten.

  Solliciteren

 • Wil je als regiebehandelaar aan de slag binnen het AMBIT-team van Vincent van Gogh, solliciteer dan snel. We ontvangen je motivatiebrief en CV graag vóór 4 september 2020 via het mailadres;
 • werken vvgi.nl o.v.v. 2020REG1708 en hopelijk ontmoeten we elkaar snel.

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure mag je contact opnemen met Roos Loeffen rloeffen vvgi.nl of via 0623190852 op Whatsapp.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier