Klantenservice Medewerker ANWB
Timing
'S-GRAVENHAGE, NEDERLAND
1 minuut geleden

Direct naar :

 • Combined Shape Standplaats'S-GRAVENHAGE
 • Combined Shape Aantal uren per week32 uur
 • Rectangle Vacaturenummer10AV073768
 • Rectangle OpleidingsniveauHBO, MBO
 • Rectangle DienstverbandTijdelijk dienstverband
 • Combined Shape WerktijdenKantoortijden
 • Jij gaat in deze functie aan de slag als klantenservice medewerker bij de ANWB. Je handelt hierbij binnenkomende telefoontjes af van leden en potentiele leden van de ANWB.

  Dit zijn uiteenlopende vragen, zoals het wijzigen van een adres of informatie over een product of dienst. Naast de uitstekende service die jij levert aan de bestaande leden, genereer jij samen met je team ook verkoop aan zowel bestaande als nieuwe leden van de ANWB.

  Dit om de leden optimaal van dienst te kunnen zijn en te ontzorgen als ze op reis zijn. Of het nu van werk naar kantoor is of op weg naar Zuid-Frankrijk, jij staat voor ze klaar!

  Vanaf 31 augustus 2020 kan jij aan de slag als klantenservice medewerker bij de ANWB als je in het bezit bent van je WFT Basis.

  Deze behaal je via ons door middel van een thuisstudie met een mogelijkheid tot vragen aan een interne trainer van de ANWB.

  Vervolgens start het inwerktraject en zal je binnen een paar maanden volledig zijn opgeleid en ben je klaar om door te stromen naar een van de volgende teams : Verzekeren, Behoud, Specials, Digi en Lidmaatschap en Onderweg.

  Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit :

 • Het beantwoorden van binnenkomende telefoontjes van leden en niet-leden van de ANWB;
 • Achterhalen van de onderliggende vraag tijdens de telefoongesprekken;
 • Informeren en adviseren over de producten / diensten van de ANWB;
 • Up- en cross selling.
 • Ben jij op korte termijn beschikbaar? Ben jij behulpzaam? En vind je het leuk om met veel mensen in contact te komen? De snelste manier om in aanmerking te komen voor de functie is door te bellen naar Christophe of Melissa een van onze recruiters van Timing : 0885015080.

  Zij zijn van maandag t / m vrijdag bereikbaar van 08 : 30 uur - 17 : 30 uur. Je kan ook je cv mailen naar

  Reageren kan t / m vrijdag 21 augustus 2020

  Jij kan op onze kosten de benodigde WFT-certificaten behalen, daarnaast biedt de ANWB een mogelijkheid tot het stellen van vragen over de WFT's aan een interne trainer.

  Ook krijg je een vergoeding voor het leren van de WFT Basis, deze vergoeding wordt één week na de startdatum aan je uitbetaald.

  En dat is nog niet alles, de ANWB biedt namelijk nog meer :

 • Een bruto uurloon van €11,50 bij start;
 • Een bruto uurloon van €12,00 als je WFT Schade Particulier hebt behaald;
 • Een zaterdagtoeslag van 24% en een eindejaarsuitkering van 5,58%;
 • Een klantenservice die in de avonden en op zondagen is gesloten, waardoor jij dus geen sociale activiteiten met familie / vrienden / kennissen hoeft te missen!

 • Bij een dienst van 7 of 8 uur heb je recht op 30 minuten extra pauze;
 • Als je met het ov reist dan krijg je de kosten volledig vergoed en deels met eigen vervoer;
 • Een prettige werksfeer en gezellige collega’s.

  Wij vragen

  Ben jij minimaal 25 uur per week beschikbaar? Meer uren maken is ook zeker mogelijk! De ANWB geeft de volgende opties : 20 25 uur, 24 30 uur, 28 36 uur en 32 40 uur per week.

  Het Leden Service Center is geopend van maandag t / m vrijdag van 08 : 30 tot 18 : 00 uur en op zaterdag van 10 : 00 tot 16 : 00 uur.

  En alhoewel je start als tijdelijke kracht is de intentie zeker om je voor langere tijd in dienst te houden, want de medewerkers maken het verschil volgens de manager van team Start-up.

  Voldoe jij aan het onderstaande? Dan hebben we een match!

  Beschik jij over MBO-4 werk- en denkniveau of hoger?

  Ben je de eerste 2 weken fulltime beschikbaar i.v.m. het inwerktraject?

  Sta je ervoor open om je WFT Basis en WFT Schade Particulier door middel van een thuisstudie te behalen?

  Beheers jij de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift?

  Sluit je dan aan bij een van de bekendste organisaties van Nederland!

  Werken bij ANWB betekent werken aan het plezier en de vrije tijd, mobiliteit, hulpverlening en verkeersveiligheid van morgen

  Waar ga je werken?

  Waar kom je eigenlijk terecht? Je kent de ANWB natuurlijk van de reclames op tv en de gele auto’s die je helpen als je met pech langs de weg staat.

  Maar hoe ziet jouw afdeling in het gebouw aan de Wassenaarseweg te Den Haag en nu eigenlijk van binnen uit?Het Leden Service Center, je komt binnen en je merkt gelijk dat een heerlijke dynamische omgeving is met een mix van collega’s.

  De afdeling is heerlijk licht en het valt op dat er veel planten staan. Ook zie je dat de ene collega zit achter zijn of haar bureau en de ander staat.

  Top als je niet de hele dag stil kan zitten of staan. Loop je verder op het Leden Service Center zie je verschillende koffiecorners met genoeg plek om te zitten en niet te vergeten staat er altijd vers fruit.

  Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een kijkje in de keuken nemen van de ANWB? Reageer dan direct!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier