Partypeople gezocht!
Siza
Arnhem, Netherlands
4 dagen geleden

Het is woensdagavond, 18.15 uur, disco avond bij ’s Kooningsjaght. Veel bewoners van Hartenkoning 24 kijken hier ontzettend naar uit.

We zoeken vrijwilligers die ons begeleiden naar de disco en weer naar huis, zodat we helemaal uit ons dak kunnen gaan. De disco is op ongeveer 5 minuten lopen en er is altijd een begeleider in de buurt.

Je steekt je handen uit de mouwen bij Siza. Siza is een zorgorganisatie voor mensen met een beperking. We lopen voorop als het aankomt op het samenwerken met de cliënt om zo onbeperkt mogelijk te leven met een beperking.

Daarnaast investeren we veel in innovatie om in de toekomst nog meer zelfstandig te kunnen leven. Bij Siza is iedereen anders en dat vieren we!

Wie zijn wij

Hartenkoning 24 is een woning op locatie 's Kooningsjaght. Er wonen 13 cliënten in de leeftijd van 30 tot 78 jaar. De bewoners zijn meervoudig beperkt.

Een aantal van hen is mobiel. De soos (disco) op woensdagavond is een belangrijk moment in de week. Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om mee naar de Soos te gaan.

Het gaat simpelweg om het halen en brengen, natuurlijk kun je ook los op de dansvloer. Mocht je dat niet zien zitten dan is er alle ruimte om rustig te werken of je socials te checken.

Het is van 18.15 uur vanaf de woning tot + / - 19.15 uur terugbrengen.

Werkzaamheden

Woensdagavond, disco avond. Je bent onderweg naar Hartenkoning 24. Vorige week was je er ook bij en wat hebben jullie een leuke avond gehad.

De lach op het gezicht van deze mensen, geweldig! Wanneer je bij Hartenkoning 24 naar binnen gaat, zijn er een aantal mensen al helemaal klaar voor.

Een paar anderen moeten nog even zin maken maar dat komt vast goed. Met een begeleider verzamel je het groepje, zorg je dat iedereen warm is aangekleed en gaan jullie op weg naar de locatie, op 5 minuten loopafstand, waar de disco wordt georganiseerd.

De disco avond wordt druk bezocht door veel mensen van ’s Kooningsjaght maar ook daarbuiten. Niet alleen bij de bewoners van s Kooningsjaght maar ook onder begeleiders en vrijwilligers hangt er een gezellige en open sfeer.

De mensen genieten zichtbaar en sommigen dansen aan één stuk door. Na een uurtje merk je dat een aantal terug willen en ga je met de eerste groep terug naar Hartenkoning 24.

Voldaan keer je daarna zelf ook huiswaarts. Mede dankzij jou hebben ze een geweldige avond gehad en volgende week, dan ben je zeker weer van de party / partij!

Deze activiteit is met uitstek geschikt om met vrienden / familie / vereniging te doen. Je wisselt elkaar af of je gaat gezellig samen, één uur in de week maakt hét verschil.

 • zelfstandig
 • je houdt wel van een feestje en we kunnen op je bouwen!
 • Wat bieden wij

  Siza houdt van haar vrijwilligers! Daarom bieden we jou een mooie kerstattentie, een feestje op zijn tijd, een keurige overeenkomst en natuurlijk reiskostenvergoeding.

  Per locatie hebben we een contactpersoon vrijwilligers (CPV), daar kun je terecht met vragen. Goed geregeld dus.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier