Montagemedewerker
Actief Werkt! Uitzendbureau
ROERMOND, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Klinkt adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten, zorginstellingen en zorgkantoren jou als muziek in je oren? Lees dan snel verder!

Onze klant onderscheid zich door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij hun ervaren en betrokken medewerkers.

Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult onze klant een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen.

Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen, een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.

Je ontvangt een marktconform salaris, en verder is de CAO Metaal & Techniek van toepassing.

Salarisindicatie : Vaardigheden

Vaardigheden

 • Repareer je onderdelen t.b.v. rolstoelen, zodat deze opnieuw ingezet kunnen worden;
 • Zorg je voor een juiste administratie : dit doe je door gebruikte materialen en benodigde arbeidstijd volledig en correct digitaal te verwerken;
 • Ga je zorgvuldig om met voorraden, materialen en (eigen) gereedschappen zodat sprake is van een veilige en opgeruimde werkplek;
 • Assembleer je standaard hulpmiddelen en stel je deze dusdanig in, dat wordt voldaan aan de cliëntspecifieke eisen zoals bepaald door de adviseur en / of ergotherapeut;
 • De)monteer je standaard en complexere hulpmiddelen, hierbij gaat het zowel om mechanische als elektrische voorzieningen;
 • De Monteur Hulpmiddelen is verantwoordelijk voor het assembleren van alle voorkomende hulpmiddelen, zodanig dat de geleverde voorziening technisch en optisch in orde is en afgestemd op de behoefte van de cliënt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier