Werkvoorbereider Bouwlogistiek
bouwhuysch
Rotterdam, NL
14 uur geleden
source : Bouwvacatures

Als Werkvoorbereider bouwlogistiek ben je overal op voorbereid; jij bent verantwoordelijk voor een soepele doorstroming binnen het project.

Door jouw sterke planning gecombineerd met jouw natuurlijk overzicht weten mensen buiten precies wat er moet gebeuren. Bij het ontbreken van een goede voorbereiding lopen de werkzaamheden uit met alle gevolgen van dien.

Jij legt dus de basis voor een goed lopen project.

Functieeisen

 • De functie Werkvoorbereider Bouwlogistiek is uitermate geschikt voor iemand met Mbo of Hbo civiel technische opleiding;
 • Ben jij bijna klaar met je opleiding dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren;
 • Mensen in jouw omgeving omschrijven jou als een pietje precies met een goed luisterend oor;
 • Je kunt je vinden in de stelling dat een goede voorbereiding het halve werk is.
 • Opleidingsniveau : HBO

  Bedrijfsomschrijving

  bouwhuysch werft de Werkvoorbereider Bouwlogistiek voor één van de grootste infra projecten die Nederland kent. Wil jij bijdragen aan een duurzame oplossing van het mobiliteitsprobleem ter waarde van bijna 1 miljard?

  Door de omvang van het project maak je kennis met de nieuwste technologieën en werkwijzen. Ben jij op zoek naar persoonlijke- en technische ontwikkeling dan dagen wij jou uit om dit te doen binnen de grote diversiteit van dit project.

  Arbeidsvoorwaarden

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als werkvoorbereider bouwlogistiek.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2800,- en €3800,- per maand.

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier