Adviseur duurzaam ondernemen
Kamer van Koophandel
Utrecht, NL
15 uur geleden

Algemene informatie

Standplaats : Utrecht

Ben jij een doorgewinterde duurzaamheidsexpert die ondernemers kan helpen hun bedrijf te vergroenen? Weet jij alles van duurzaamheidtrends, -wetgeving en -maatregelen en weet je hoe je je kennis effectief overbrengt?

Dan kun je bij KVK het verschil maken.

Als Adviseur duurzaam ondernemen ben je dé vraagbaak voor collega’s die dagelijks ondernemers adviseren over hun vergroeningsplannen.

Als sparringpartner binnen onze contentafdeling weet jij met die ene messcherpe invalshoek onze content net dat beetje extra waarde te geven.

Daarnaast lijkt het je leuk om al jouw kennis ook zelf aan onze doelgroep over te brengen, bijvoorbeeld in videoproducties of op live events.

Jouw kracht

Je weet alles van de lastige opgave waar ondernemers voor staan om hun bedrijf te verduurzamen. Met jouw kennis van wetgeving, technieken en subsidies maak je die opgave behapbaar en concreet voor onze doelgroep.

Je weet trends en ontwikkelingen in de buitenwereld naar content en advies voor ondernemers te vertalen op een begrijpelijke manier.

Je hebt gevoel voor effectieve communicatie; zowel naar je collega’s als naar de buitenwereld. In een grote, agile organisatie voel je je als een vis in het water.

Samenwerken geeft je energie. Je bent een goede prater, en neemt geen blad voor de mond.

Wat we vragen

Je werkt samen in een dynamisch multidisciplinair team (8 fte) dat informatieve en adviserende content creëert. Naast het onderwerp duurzaamheid zijn ook de onderwerpen productontwikkeling en digitalisering binnen dit team belegd.

Jouw vakmanschap verrijkt onze bestaande content, jouw frisse blik leidt tot nieuwe ideeën. Je begeeft je actief in het externe werkveld en neemt deel aan discussies rondom nieuwe ontwikkelingen.

Op termijn kun jij KVK op dit onderwerp naar de buitenwereld vertegenwoordigen. Je vergroot de kennis van je collega’s op jouw kennisgebied.

Functieprofiel

 • Enkele jaren ervaring als duurzaamheidsexpert binnen de publieke sector, tijdschriftenbranche en / of als woordvoerder, voorlichter.
 • Kennis van Europese en Nederlandse wet- en regelgeving richting 2050;
 • Een actief netwerk - nationaal en internationaal - van experts, professionals en academici in het veld;
 • Aantoonbare ervaring in het ophalen, verwerken en doorgeven van relevante kennis over duurzaamheid.
 • Wat wij jou bieden

 • Een fulltime functie op schaal 10 niveau (tot maximaal €4.677, / mnd) afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring;
 • Een individueel keuzebudget van 16,37% over het salaris;
 • Mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
 • Shuttel vervoerskaart;
 • 35 vakantiedagen (inclusief 12 ADV op basis van fulltime inzet);
 • Goede verlof- pensioen en ziektekostenregeling
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier