Leerling constructiebankwerker Metaalbewerking Noord
Abiant
Roden, NL
1 dag geleden

Over de functie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sector techniek en wil je hierin graag een opleiding volgen? Dan is deze functie leerling constructiebankwerker bij Metaalbewerking Noord in Roden misschien wel iets voor jou!

Metaalbewerking Noord produceert halffabricaten en eindproducten middels plaatbewerking of constructiewerk van bijvoorbeeld staal, koper en RVS.

Zij leveren producten waar ze trots op zijn. Eerder zijn ze niet tevreden.

Als leerling constructiebankwerker houd je je onder andere bezig met het lezen van technische tekeningen, kiezen van de juiste materialen, instellen / bedienen van machines ten behoeve van het boren, zagen en slijpen.

Hoe ziet de bbl-opleiding eruit?

Je gaat aan de slag bij Metaalbewerking Noord in Roden waarbij je samen met een ervaren medewerker werkt die jou alles op dit gebied zal leren en ervoor zorgt dat je uiteindelijk zelfstandig aan de slag kan als constructiebankwerker.

Daarnaast ga je één dag in de week naar school om je alle kennis eigen te maken.

Functie-eisen

je hebt vmbo afgerond en je wilt een bbl-traject gaan volgen

je bent 100% gemotiveerd

je bent beschikbaar per september, voor de aanvang van het schooljaar

Ben jij de leerling constructiebankwerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk! Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met ons uitzendbureau Techniek op telefoonnummer 050 2060200 of stuur je cv naar techniek abiant.nl.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier